Merhabalar aracim 99 moidel sonata .araci aldigimda devir saati calisiyordu. Biraz duzensiz calisiyordu.bi calisiyor bi calismiyordu. su an hic calismiyor.devir saati ile ilgili onu calistiran bir motormu var .neden olabilir.birde gosterge isiklari cok zayif ampuller patlak galiba .sayaci sokup ampulleri degistirmek basitmidir.kendim sokup degistireyim diyorum,bu konuda bana yardimci olurmusunuz.simdiden tesekkur ederim.
Devir saati elektronik,içinden bir diyot yada lehim atmış olabilir.gösterge ampülleri için sökebilirseniz onuda bir ustaya gösterebilirsiniz.sizin aracın gösterge panelinin sökülüşünü bilmiyorum ama forumda bizim yumurtaların fotoğraflı tarifi var pek farklı olacağını zannetmiyorum
slm devir saati problemini çözdünüzmü? Benim de 99 sonatom var 2000 motor bendede aynı problem var tavsiye edebileceğiniz güvenilir ustanız varmı
Benim 94 sonatamın devir gösterge saati arızalanmıştı .sorunu bodrumda abimin oto elektrikçi olan arkadaşı çözdü ama nasıl yaptığı konusunda bir fikrim yok iyi bir elektrikçi sorunu çözer ama sıradan tofaşçıya filanda elletmeyin bence
Evet devir saatini cozdum kendim katındaki lehimleri yeniledim birde altta küçükbir motor var onun lehimlerinide yyenileşim temizledim düzeldi.ama sayacı komple dağıtım. Sokmusken 4 tane iyi yanan turuncu ampul aldım super oldu sizde sokerseniz ampulleride değiştirin.orijinalinden daha iyi oluyor