arkadaşlar meraba bana bir konuda yardımcı olursanız sevinirim1999 hyundai accentim var orjinal kore malı bu aracın hoparlörleriorjinal fakat patlak değiştirilmesi gerekiyor bu hoparlörlerin ölçülerini sorcaktım ön ve arka hoparlörler servise soruyorum bilmiyoruz diyorlar beni deli ediyorlar. kaç inch yada kaç cm cevaplarınız ı bekliyorum . hoşcakalın sağlıcakla
16 cm olması lazım..bu arada aramıza hoşgeldiniz...tanışma bölümüne başlık açarak kendınızı tanıtmanızı tavsiye ederim..
15 cm olur heralde değilmi sanki ben bir ara 14 önler 13 arkalar duymuştuım daonun için kararsızım birde arkakoltuğu sökmem gerekiyormu arka hoparlörleri dğişrtmek içn arka koltuklarv yatmıyor da
15cm olmaz herhalde arkalara. 13.5cm bulursun ama eğer teyp in orjinalse bulabilirsen orjinalini hoparlör bul. Çünkü fabrika en verim alabileceğin hoparlörler takar teyp e göre.
TEYP ORJİNALDEĞİL KAMASONİC ÇIKIŞI GÜÇLÜDÜR BUNUN ÖNLE ARKAYI DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR. BİDE MİNTON 15 CM LİKLERİ ÖNE TAKSAM ARKAYADA PİONER VARDIR HERALDE 13.5 LİK YADA FARKLI BİR MARKA BAKACAZ ARTIK YİNEDE TŞK EDERİM İLGİLENDİĞİN VEVYARDIMCI OLDUĞUN İÇİN