Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1999 accent gl ön cam

'Accent Forum - Club' forumunda orun5027 tarafından 20 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. orun5027

orun5027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar malum hava nemli ve yağışlı. ön camların her ikiside krikolarından çıktı elle kapatıp krikoyu alttan destekliyorum. bunun tamirini kendimiz yapabilirmiyiz. cam krikoya nasıl bağlanıyorön kapıları sökebiliyorum.orada camı tutan krikonun vidaları ve arasında bir lastik var. şimdiden teşekkür ederim..

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benim 97de de benzer sorun vardı kendim çözdüm, ama içini açmadan nasıl  bir arıza oldugunu kestirmek zor olur. biraz eliniz yatkınsa içini açıp bir bakın derim. vidaları söktükten sonra kenarlardaki tırnakları esneterek kapı döşemesini sökebilirsiniz. bir tek kapı açma kolunu sökmesi kalıyor, onu da vidasını söktükten sonra kolun oldugu kısmı aracın ön tarafına doğru esneterek tırnağından kurtarmanız gerekiyor. döşeme fazlaca esniyor, kırılacak diye korkmayın ama vidaların tümünü söktüğünüzden emin olun.

3. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence uğraşmayın,5 veya 10 tl ye yaparlar,siz sökerkenbir tırnağını kırarsanız parçayı komple satın almak zorunda kalırsınız,cam işi ayar ister

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    5-10 tlye yapan yer bulunmuyor, oto kilitçileri ve oto camcıları çok önemli bir iş yapıyorlarmış gibi 30-40 işçilik istiyorlar.
    ayrıca tırnakları kırmak hiç de kolay değil.

5. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sadece çok az siyah silikon sürmeye 20 30 alıyorlar extra parça isterse fiyat uçup gidiyor.. Eğer kendiniz sökebilirseniz döşemeyi cam ile kızağı birleştren 2 plastik parça var onlar camdan ayrılmıştır eğer parça kırılmadıysa... Slikonlayıp 1 gün kadar kullanmayın kolay gelsin..

Bu Sayfayı Paylaş