merhabalar 1999 2.5 otomatık sonatamın sanzuman tarafındakı motor kulagı kopuk bulamıyorum.daha once alanlar bulanlar varmı?hurdacılara baktım sanayıye baktım yok.bu konuda acıl yardımcı olursanız sevınırım.sımdıden cok tesekkur ederım.
Aradığın sanırım bu takoz http://www.imparatorotomotiv.com/index.php?route=product/product&path=58_99&product_id=136
Çıkma/hurda kulaktan ne hayır gelir ki? orjinal almayacaksanız kopukla idare etmeniz daha konforlu olur sizin açınızdan
TE="MSC, post: 577436, member: 7061"]Çıkma/hurda kulaktan ne hayır gelir ki? orjinal almayacaksanız kopukla idare etmeniz daha konforlu olur sizin açınızdan [/QUOTE] Oyle Yapayim o zaman servisde yok ama 900 lira gibi bi paraya gelir dedi.biraz titroyor ama uygun olani buluncaya kadar kopukla idare edeyim.
Bilmiyorum parça kodunu şase numarasını verdim onlarda ona gore çıkardılar.acaba güçlü bir kauçuk yapıştırıcısı bulsam özel bi yapıştırıcı onun siprey şeklinde olanı var çatlak olan yerlerden yapıştıran nasıl olur netten baktım çok sağlam yapıştırma malzemeleri var.
Motor gibi aşırı titreyen yerde yapıştırıcı çok kısa sürede aşınır diye tahmin ediyorum ama denemek gerek bulamadıysanız eğer D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takozu söktürün nazınızın geçtiği bir parçacı varsa Hyundai Mitsubishi proton kia grubu takozları inceleyin. Kumpasla göbek çapına bakın. Hangi aracın hangi takozu olduğu önemli değil. İç göbek çapı genelde aynıdır. Uygun bi tane bulduğunuzda Tornacıda pres yardımıyla sizin motor takozunuzun içini aldığınız takozun içiyle değiştirtin. Sorununuzu bu şekilde yaklaşık 50 tl'ye halledersiniz
Merhabalar motor kulağını buldum muhtemelen parcacilalar bu arabaları pek bilmiyor o yüzden beni tirmalattilar tabi bizim üstada ne kadar istekli baktı. Bilmiyorum da kendim buldum sanayiden 180 liraya buldum.adamlar sadece parçayı görmek istiyor bizim üstada sokmeyemi usendi zor bir yerde kulak durum bu.
Gözünüz aydın diyelim kulağı bulamasanızda yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde iç göbek çapına uygun başka aracın kulağı da takılabilir. iç göbeğini çıkarıp kendi kulağınızın iç göbeğine geçiriyorsunuz.
38, post: 582319, member: 32530"]ustam nerden buldunuz paçayı zaynı model 99 2.5 gls bana da lazım aynı parçadan..[/QUOTE] Buldum ankarada maypa var orada 180 lira internete numarası var ara geçenlerde gelip sizden almışlar de lacivert sonata de nerede isen muhtemelen sana kargo ile gönderirler.ya bence parça varda bu parcacilar bilmiyor şanzıman tarafimi seninde valla ben değiştirdi çok rahatladı araba hayat varmış.orada yazan bi isim nette onu işte öbürleri elemanlar tirt