Araç 1998 model 1.5 GLS değişensizdir. Tek boyası sol arka kapı sürtmeden dolayı boyanmıştır.Ön ve arka tamponu keyfe keder boyattım. Onun dışında herhangi bir boya ve değişeni yoktur. 2013 yılında 180.000 km'de almıştım şuan 255.000 km'de motoru yürüyeni iyidir. Km'de 14-16 kuruş yakıyor cimrimi cimri yani Tavanda ve ön kaputta güneş yanıkları vardır hafiften.Araç Kırıkkale'de ama hafta sonları Ankara'ya geçiyorum. İ 4 Amartisör değiştirildi. Ön Sağ ve Sol tabla + rot başları değişti Kilima kayışı power keys değişti Triyer seti değişti Buji ve buji kabloları yeni değişti. Silecek Motoru ve mekanizması değişti. Lavato marka Sıralı LPG Simit tüp mevcut. Merkezi kilit, arka spoiler, alarm,ön iki cam elektrikli, 4 hoparlörü yenidir. Sony DSX-A40UI Usb ve Aux Girişli Kumandalı Oto Teyp yeni taktırdım. Herhangi bir sorunu yoktur. Yedek anahtarı + 2 adet sustalı tarzı anahtar, kitapçıkları, stepnesi durmaktadır + iyi durumda 4 Adet Kışlık lastiklerde verilecektir. Plaka açıktır sorgulayabilirsiniz. Fiyat olarak 17.000 TL düşünüyorum. İletişim : 0 541 241 42 44
Hayırlı satışlar olsun hocam ben de geçen hafta sattım lx halen üzülüyorum sattım diye pişman olmayın sonra
Pişman olacağım kesin ama kardeşimin aracını aldım satmalıyım yine hyundai'den vazgeçmiyorum 2004 Elentra GLS aldım
Accent gider gitmez Elentra gelecek kardeşimde beni bekliyor onun alacağı araçda hazır. Hyundai'den vazgeçmiyorum yinede
Pekde Yüksek değil kardeş piyasa bu şekilde. Şahine millet 14.000-15.000 istiyor benim istediğim onlara göre bedava 16.250 Tl 'yi gördü en soninşallah istediğim fiyatı veren çıkarda satarım.
Piyasası hızlı evetde 2 haftadır satışdaydı biraz ilgi azdı moralim bozulmuştu. Son anda Rabbim bi müşteri gönderdi.