Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1998 Model Accent GLS 1.5 Yağ Yakıyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda isa66 tarafından 4 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. isa66

isa66 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar ben isa. bende 1998 Model Accent GLS 1.5 var aracım 174000 km'de. şöyle bir sorunum var aracın baskı balatasını yeni değiştirdim ve aracım özellikle de ilk çalıştırdığım anda gaz yemiyor ve önceden 150'yi çok rahatlıkla basarken şuanda aracım en fazla 120 diyor. ayrıca aracımda şöyle bir sorun daha var. aracın yağı tam olduğu halde 500-600 km'de yağın %50 azaldığını fark ettim. sorunu ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. isa66

isa66 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki motor yaptırmanın ücreti nedir ne kadar masrafımız olur bilgi verirmisiniz ?

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu işlemin parça maliyeti çok düşüktür ama işçilik malliyeti ustasına göre değişir, bu nedenle rakam telafüz etmek yanlış olur.

5. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    %50 çok büyük bir oran gibi gözükmekle birlikte motoru yaptırmadan önce bir bor power veya motor up uygulamasını denemenizi öneririm. Fazla maliyeti olmadan eksiltmeyi azaltabilir ve rektifiye olayını belki geciktirebilirsiniz. Çevremde bu şekilde deneyen ve sonuç alan kişiler var hala motor yaptırmadan biniyorlar.

6. chnckn

chnckn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    parçalar 3 kalite en iyisi komple motor olark 750 tutuyor rektefiye içinde 200 alıyolar 500de usta alıyo arkadaşım geçmiş olsun aynı sorun bendede var ben yag katkısıylabaya düşürdüm sadece ilk çalıştıgında bi dumman atıyo sonra düzeliyo yag katkısıyla dene biraz

7. Misafir

Misafir Guest

İlk çalıştırdığınız anda motor soğuk olduğu için gaz yememesi normal, baskı balatadan sonra süratim düştü demişsiniz, yenisi takılırken hata yapmış olabilirler, ayrıca hızlanmayıda kötü yönde etkiliyebilir, yağ eksiltme konusuna gelince ya motorunuz aşınmadan dolayı yağ yakıyordur yada kaçak vardır, direk olarak yağ yakıyor demek yanlış olur, önce neden eksilttiğini bulmanız gerekir, bunun içinde önce gaza yüklenin eğer egzosttan mavi duman çıkıyorsa yağ yakıyor demektir, aksi taktirde yağ kaçırıyor, bunun içinde motorunuzu yıkatıp gözle kaçak kontrolü yapmanız lazım...

Bu Sayfayı Paylaş