merhaba Benim bir tanıdık araba alacak geçenlerde beraber araba pazarına gitik 98 model 1.3 accent bulduk 10250 tl istedi arabanın motoru tamircinin dediğine göre %70 in üzerinde motorun sesini dinledim saat gibi çalışıyordu hoşuma gitti arabada boya var ama ön kısımdan bir darbe almamış bu araçların yakıdı az diye biliyorum gerçekten azmıdır ve 10250'ye alınırmı
yakıtı azdır doğrudur benim arabada 1.3 şahsen ben memnunum gidişi olsun süspansiyonu yakıtı olsun gayet güzel fiyatıda bu piyasaya göre normal bence kimse iyi accentleri 8.000ile 9.000 arsına vermiyor
Bende getz almadan önce 1.3 accent baktım. Uzun süre aradım. Ama ben klimalı ariyordum. Fakat 200 binin altında ve klimalı ve temiz araç bulamadım. İş arkadaşımda 1.3 klimasız. Çok temiz 80 binde 3-5 yerinde boya vardı. Sıfır clio alacağı için satıyordu. 2013 Mayıs ta 9 bin e satmıştı. Gerçekten az yakıyor. 10-15 gün kullanmıştım. imla hatası Tapatalk yüzünden
Bende 98 model 1.3 accent var... LS serisi boş olan seri... Yakıtı şimdilik daha ölçemedim... yeni aldım 20 TL lik tüp koydum takribi 8 LT yapıyor.. Şimdi 60 Km, ve tüp göstergesinde kırmızı yanmadı sanırım 10 km daha götürür... Yakıtı ve gidişi çok iyi, şehir içi için ideal, parçası ucuz ve zırt pırt bozulmaz...Ha ben yerinizde olsam hani eğer maddi imkan yerindeyse 2000 civarında daha koyar 1.5 GLS (2 cam otomatik, hidro direksiyon, klima ) alırdım ama... tabi maddi imkan benim max 10000 TL vardı ben 10000 TL ye aldım bu seriyi... fiyat iyiymiş bence...
bu alacağımız aracın ön camları otomatik motor gerçekten saat gibi çalışıyor çok güzel bir tamirciye gösterdik önce ufak tefek bakım gerektirir dedi fiyatı normal dedi işte aracı alan kişi ilk arabası olduğu için biraz tedirgin acaba fiyat çok mu yüksek, ileriki zamanlarda alırsam satabilirmiyim gibi aklında sorular var
Accentin satışında hiç bir zaman problem yaşamaz... Ben Cumartesi aldım, eve getirdim, hemen Pazartesi iş arkadaşlarım başladı sulanmaya... Hyundainin özellikle Accentin satışı hızlıdır.... Şehir içi az yakan bir kullanıcı için biçilmiş kaftan... 10250 TL bence çok iyi fiyat, satarken belki kar yapamasada aldığı fiyattan yada hani düz 10000 TL ye rahat okutur...Bence seçim iyi olmuş, güle güle binsin...
bence de hic dusunmesin, alsin hem konforlu hem de yakiti, parcasi ve isciligi ucuz bir arabadir satisi da hayli kolay olur.. ben haziran basinda 97 modelini aldim iyiki de almisim diyorum arkadaslarin da dedigi gibi uste 2000 daha koyabilirse 1.5 gls fln alsin ama yok para cikmaz daha diyosa gercekten guzel bir secim.. %70 civari motor da oldukca iyi.. benimki 60 civari cikti ve saat gibi calisiyor simdiye kadar bir tek baski-balata masrafim oldu o kadar