arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum. arabam 1998 Model accent 1.3 lx. arbam şuan lpg de 230-350 arası yakıyor. arabanın bakımları yapılıdı. motor üst kapak contası değişti. ama genede fazla yakıyor. benim bildiğim 1.3 türleri 150-160 arası yakması lazım. aracı sanayi deki ustalara gösterdim beyinden dediler gittim sıfır lovato beyinle değiştirdim. ama genede düzelmedi. başına böyle bi sorun gelen varsa lütfen yardım etsin. arabamı çok seviyorum değitrmekde istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
sinan kardeş seni ancak bir dostuma yönlendirebilirim.... benim lpg montajını yapan usta harika demek bile basit kalır tövbe haşa adam resmen yaratıcı... düşünürsen bilgileri veriyim bence git ona göster... adamın anlamadığı birşey yok ve hakiki usta öyle çakmalardan da değil...
Valla kardeş eğer biliyorsa işinden anlıyorsa neden olmasın hemen hemen bütün sanayileri dolaştım ama hiç bi usta anlamadı derdinden. kardeş sen bi söyle ben bi gösteriyim orayada.
coşkun abi işte benim derdim de o iyi bir usta bulmak lazım onunda nerde olduğunu bilmek için sizin gibi dostlara ihtiyacım var.
İstanbul'da olsan iki dakkada hallettiririm, LPG'ci kankam var, Tr'de ilk çıktığından beri bu işi yapıyor,maalesef Ankara'da tanıdığım yok, ama Ankaralı arkadaşlar yardımcı olacaktır...
dostum ben bugüne kadar aracımda herhangi bir problem yaşamadım ama çevremdeki insanları hep yönlendirdim ve sorunu çözülmeyen hiç yok... istersen sende bir dene sonuçta birşey kaybetmezsin adresi veriyorum yalnız Beyaz Hyundai admiresi olan Ziya de o tanır slm mı söyle gereken ne ise fazlasıyla yapar.. HIGH-TECH OTOMOTİV. Başkent San.Sit. 248/4 sk. No:49 Ergazi Ankara tlf:2782494 İstanbul yolu şaşmaz kavşağı vaya kavşaktan şaşmaza dönme tam ters istikamete sağa dön ( batıkent tarafına ) düz git önüne gelen ilk kavşaktan sola sanaii içine gir girdiğin yolda dümdüz devam et yolun sonunda yol ikiye ayrılı sen sağa dön ve düz devam et yol tekrar sağa döner büyük bir cadde sağa döner dönmez tekrar ilk sağa dön döner dönmez 3. dükkan...
Ustamın adını unuttum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifÇorumlu Nurettin usta derler dükkanı bulunca onu sor beni söyle sonrasında sıkıntını söle gerisini o çözer farklı bir durumda olsa gidebileceğinin yeri söyler ve orayıda arar...
kardeş saolasın ben bi göstereyim hiç umudum yok ama göstermeninde faydası var. belki benim aradığım usta odur. Kaça kadar orda oluyo biliyomusun. zaten benim evde batıkentte yakınım oraya.
Arkadaşlarmerhaba. Ben Murat Özdemir,Çankırı'da öğretmenlik yapıyorum. 2009 şubatta 98 accent lx fema lpg'li bir araç aldım. Yakıtla ilgili sorun yaşıyorum. Sizin konuyla ilgili yazılarınızı okudum. Benim araba şehir içi 250 kuruş yakıyor. 1.65 lpg litresi. Genelde 3-5 km yol yapıp okula varıyorum.Arabayı alıncaYıldırım Hyundai servisinde triger,tüm filtreler, motor-şanzuman yağı, bujiler ve kablo takımı, aks keçe, üst kapak contası vs. kapsamlı bakım yapıldı, 4 lastik sıfırlandı. Yani bakımlı da araba ama ban çok yakıyo gibi geliyor. Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bu arada ilk çalışmada araba 3000 devire çıkıyor, otomatik jigle dolayısıyla bu normal ve bu arabalarda standart mıdır? İlgilenirseniz sevinirim. Bu arada hyundai sahibi olmak ve bu kulübe üye olmak da çok güzel, umarım beni de aranıza kabul ederseniz.