Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1997 model sonata için teyp çerçevesi

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda muyi61 tarafından 4 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. muyi61

muyi61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    HÜNKAR YURTYAPAN
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    abilerim arkadaşlarım herkese selamlar başlıkdada yazıldığı gibi bu aracın teyp çerçevesini nerden bulabilirim ben ısparta da yaşıyorum burda tam araştırmadım ama bulabileceğimi zannetmiyorum sizden ricam bu yazıyı okuyan allah rızası için teyp çerçevesini bulabileceğim yeri söylerse sevinirim hepiniz allaha emanet olun

2. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kardeş, Ispartada bulman zor. Arzu edersen, Konyada bulabilirsin, Yakın aramız 3 saat Gel hafta sonu ben seni misafir edeyim, hemde bulur taktırır gideriz... Ben şimdi bir acenteyi aradım, Servislerden bulabilirsiniz dedi.. İstersen sorarız... Çıkmacılara bakarız...

İstersen de şehrindeki oto müzik ses sistemleri satanlara sorabilirsin, yoksa bile onların toptancısı olur ve size getirtebilir.

İnternette satanlar var;

Hyundai Sonata 09 Sonrası Double din Oto Teyp Çerçevesi - Tuning, Modifiye Aksesuar, Tuning dahil Herşey

3. muyi61

muyi61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    HÜNKAR YURTYAPAN
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    talha bey cevabın için çok teşekkür ederim ancak cevap yazdım urfa nın suruç ilçesinde şu an görevdeyim burda işler baya yoğun ben urfa da teyp çepliği aldım olur yada olmaz 15 liraya aldık satıcı her markaya uyumlu dedi unıversalmış bakalım olacakmı sizce bu teyp cepliği olurmu herkese iyi akşamlar

Bu Sayfayı Paylaş