Herkese hayırlı akşamlar 1997 model otomatik vites elantra 1.8 gls aracımın 20 amperlik ECU sigortası atıyor.Bir kaç defa aynı özellikte sigorta ile değiştirdim buna rağmen sorun devam etmekte.Bir ay içinde 4 veya 5 defa bu sorunu yaşadım 2 ayrı oto elektrikçiye gösterdim Biri daha yüksek değerde sigorta takmayı teklif edince oradan uzaklaştım Diğeri biraz baktı ama bir şey bulamadı sorun tekrar yaşandığında gelmemin uygun olacağını söyledi.Nasıl bir yol izlemeliyim nelere bakmalıyım bu arızanın sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Forumda yeniyim bir hatam varsa mazur görmenizi rica ediyorum iyi akşamlar dilerim.
Daha yüksek sigorta tehlike yaratır diğer yandan bir sorun var ki atıyor sırayla ölçüm yaparak arızayı bulmaktan başka çare yok , bu işlemler de ustalara vakit kaybettiriyor galiba ilgilenmiyorlar maalesef. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet sanırım öyle olduğundan kimse uğraşmak istemiyor maalesef Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi