Arkadaşlar merhaba 1997 model beyaz renk accent sahibiyim. aldığımda araca oturulduğunda ve yolda giderken arkadan uvuntu bir ses geliyordu. bende arka amortisörleri alım değiştirttim 2 ay problem yoktu ama 2 haftadır yine aynı sese yakın ses geliyor. yine amortisörler bitmiş olabilirmi ? 2. sorum bazen arabayı çalıştırken kıkırtz ses geliyo o nedir ? Ön takımlarda problem olduşğunu söledilr arkadaşlar bu durumlar nedir Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşım geçen hafta bende arka amortisörleri değiştirdim.Benim gittiğim Hyundai servisi özel servis.Güvendiğim biyer.Bana bir amortisör markası söylediler onda problem olduğunu taktıkları kişilerden şikayet aldıklarını söylediler.Dediklerine göre yapımında genel bi problem varmış.Markasını bilmiyorum ama bu konu üzerinde durursan belki aradığın cevabı bulabilirsin.Geçmiş olsun.
aynı sorun bendede var ama benim sorunumda amortisora arka bagajdan bastığın zaman ses yapıyo ne alaka ise gösterdim patlak dediler yeniside zannedersem 75 ytl falan civarında bide lastikde titreme yapıyo bundan sanırım oda
benim aracımda ses değişikti yolda giderken arka zıplayarak gidiyordu ve ağırlık konulunca gıyık gıyık diye ses geliyordu çeşit çeşit ustaya gösterdim. çaresini bulamadım. sonra bi usta lastiklerin yenmiş değiştir dedi değiştirdim yine olmadı bi başkası amortisör dedi değiştirdim zıplama ses gitti ama 2 ay sonra yine ufak ufak zıplama başladı ama ses yok ağırlık felan denedim. galiba benim amortisörde o bozuk imal edilenden sanırım. ayrıca konu dışı biraz ama şanzumandan gelen sese bi çare varmı. araç çalıştığında bir uğultu geliyor. hızlandıkça artıyor hatta yokuş aşşağı istop ediyorum ama uğultu devam ediyor. ilk aldığımda yoktu son aylarda başladı kimsede bir şey demiyor. normalmiş böle bir uğultunun gelmesi bana bu kanuda cevap verirseniz çok sevinir.