aracım 1997 model accent 1.5 gls dir . Tüp hiç takılmamış . Ön iki cam otomatik . Aynalar elektrikli . Hidrolik direksiyon . Klima yok . Lastikler iyi kışı sorunsuz geçirir . Aracın 5.000 km sonra yağ ve triger bakımı var . Araç komple boyalıdır . Sebebi boya solması ve güneş yanığıdır . Araçta ön kaputta boya kalkması var . Keyfe keder tekrar attırılabilir . Ben attırmadım zaten günlük işe gidip gelmek için kullanılıyor o yüzden rutin bakımını yaptırıp sorunsuz kullanıyorum . 145.000 km de . Km bildiğim kadarıyla orjinal fakat aşırı derecede peşine düşüp araştırmadım alırken zaten tek marşta alıyor . Akü yeni . Ön camda çatlak var ama muayenede sorun yok . 2017 ye kadar muayenesi var . Yani herşeyi söyledim yalan dolan yok . Fiyatı 12.500 . Pazarlık payı var fakat arayıp direk fiyat sormayın aracı görün ondan sonra fiyatı konuşuruz . Araç sakarya adapazarında .
Yalnız kötü olduğundan dolayı değil ilandan kaldırdığım için satılmadı fakat duruma göre satmayı düşünürüm
Yağ bakımı yeni yapıldı . Yürüyen ve motorda en ufak sorun yok fakat yazdığım gibi boyada kalkmalar var
Evet. 15000 lira civarında satılabilir diye düşünüyorum. Özelliği olmayan kuş serisi araçlar bile 13000 liralara musteri buluyor.
Evet piyasa 15.000 civarında fakat ben arabanın gerçekten hak ettiği fiyatı yazdım . Arabanın neyi var neyi yok açıkladım . Alan kişi boyatıp ön camını değiştirip 15.000 e satabilir . Fakat benim masraf yapacak imkanım olmadığı için masraf yapan kişinin hakkını yememek için uygun yazdım .