Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1997 Accent 1.5 GLS

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda ertares tarafından 30 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. ertares

ertares Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Erkan EŞME
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Selam arkadaşlar

Başlıkta belirttiğim gibi 1.5 GLS aldım, ilk arabam olacak. Araçta bazı ufak tefek problemler var,

- Elektrikli aynalar biraz problemli, şoför tarafı ve arka koltuklar çalışmıyor
    - Ön göğüsün aynayla birleştiği yerlerde büyük yarıklar var, nasıl giderebilirim.
    - Dıştan boya istiyor, boyamı, yoksa kaplamamı yaptırmalıyım ne dersiniz?
    - Ön göğüs oldukça yıpranmış, teybin olduğu yerlerin çevresi falan
    - Direksiyon simidinde kornanın olduğu yer simitle birleştiği yer yani, bantla tutturulmuş, sıfır ayarında varmı yoksa çıkmamı bulmak lazım,
    - Ankarada iyi bir hyundai ustası varmı
    - Araç elime 5 ağustosta gelecek, bunlarda klima varmı?
    - Bunlar bana ne kadara mal olur yaklaşık?

Teşekkürler ve herkese merhaba

2. sinanerdem

sinanerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    Sinan ERDEM
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    öncelikle hayırlı olsun. benim bildiğim kadarıyla gls modellerinde klima mevcut. boya çoğu hyundai accentte var araba orjinal ise kaplama yaptırmanız kanaatindeyim satarken yok şurası boyalı yok burası boyalı başınızı ağrıtabilir.teyp çerçevesi forumda koray diye bi abimiz boyamış sizde üzerindeyken o tarz boyayabilirsiniz. konsıl için yapıştırma çözüm olmuyor geri çatlıyor. ön gögüse kaplama yaptırmanız daha iyi olur kaplama içinde yine koraypro abimiz yapmış fiber glass ile ama yok uğraşmam derseniz bizim arabaya döşemeciye yaptırdığımız halıflex uğgulaması var onu yaptırabilirsiniz.Direksiyon simidi için hurdalıkta bulabilirsiniz ucuza mâl edersiniz.Elektrikli aynaya gelince anlamadım arkada elektri ayna ? saygılar

3. ertares

ertares Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Erkan EŞME
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Teşekkürler Sinanerdem,

Aracı aldım, dışından çok içinde, birazda motorda problem var, dışına herhangi bir şey yaptırmaktan vazgeçtik. Ama içi ufak tefek değişiklikler olacak. Dİkiz aynası ve cam tamam hallettim, ama diğerleri için biraz beklemem gerekecek.

Bu Sayfayı Paylaş