Merhabalar foruma yeni üyeyim.1996 1.5 gls manuel aracımı 2 ay önce aldım.Sıralı sistem mevcut 50 tl gaz ile 110 km yaptım kırmızı yandı.Ortalama 0.45 yakıyor şehiriçinde kullanıyorum kısa mesafe git gel yapıyorum.Uzun yol henüz gitmedimBu durum normal mi.Tüp tankı sıfır değişmiş simit tüp
Kardeşim ben de 97 model 1.3 ls var.daha az önce gaz aldım.her alisimda kilometreyi tutarım.Tam 40 krs yaktı.Simdi de gazciya gidiyorum.Gaz ayarına baktiricam
Ben de baktırayım o zaman bi sıkıntı var demek ki Normalde bu araçlar ne kadar yakıyo ortalama bilen var mı
100 km de 14,5 litre tüketim oluyor. Manuel araçta Kısa kullanım ve kış şartlarında 12 litreye kadar normal. Lpg ayarına baktırın.
Bilmiyorum bakıcam.İnşallah gaz ayarındandır atiker sıralı sistem günde 3 -4 kez aracı kısa mesafeyle kullanıyorum Uzun yolda da deneyeceğim
bende de 98 1.3 LS vardı, şehir içinde en fazla 10-11 litre arası yakıyordu. sizin aldığınız ve başlık sahibi arkadaşın yakaladığı değerler yüksek.
vallahi biraz pasif kaldım son aylarda Ali hocam. Accent'i sattıktan bu yana doğru düzgün yazmıyorum ama sıkça girip sizleri izliyordum; ne yapıyorsunuz diye sosyal medya ve internete bir süredir gereği kadar zaman da ayıramadım. durum bundan ibaret. ha, bir de tayin işi hala olmadı. yalnız artık 5 kişi, 4 farklı otomobille sırayla git-gel yapıyoruz. bu yüzden eski kilometreleri yapmıyorum. siz de ne var ne yok? yumurta'dan sonra elantra'ya alışabildiniz mi artık?
Elantra 10 numara. Alıştım artık. Yumurtaya göre biraz sert süspansiyonu var. Konfor, donanım, yol tutuşu, frenleri çok iyi.
memnun olmana çok sevindim Ali hocam. o kasa benim sevdiğim kasa. yolcu tarafında çok oturdum ama daha evvel hiç kullanmadım ne yazık ki. ben de Yumurta'dan sonra 2009 model Peugeot 407 1.6 HDi Executive kullanıyorum. KM artmasın diye git-gel geçen hafta 2000 Model Clio Sedan 1.4 RNA 8 valf satın aldım. Yakıt konusunda oldukça memnunum. Şu an 100 TL/31 Litre LPG ile minimum 400 KM yol yapıyorum. 8 valf olması tırmanışlarda çok güçsüz bırakıyor ama yormadan, sakin kullandığımda şehir içinde de memnun ediyor. Bir süre daha Hyundai'den uzak kalacağım gibi ama forumda kalmak için böyle bir zorunluluk yok ne güzel ki
Aracınız hayırlı olsun hocam , bu forumda hiç arabası olmayanlar bile vardır. Önemli olan aktif olup , paylaşımda bulunup , çözümler üretmek. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim dediğiniz gibi; buradaki paylaşımlar ve samimiyet farklı olduğu için buradan kopamıyor insan. Ne Peugeot ne de Clio ile ilgili gruplara/forumlara üye olmadım. Burada arayacağım yine dermanımı