1994 Model Sonata için yedek parça konusunda sıkıntı çekiyorum.Ancak Sonata olarak yedek parça aradığımda 1994 değilde 1997 ve üzeri modelleri için daha fazla sonuç elde ediyorum.Bu Sonataların tüm modellerine uyumlu yedek parçaları nelerdir ve Bildiğiniz muadil (Eşdeğer) yedek parçalar var mı ? yada ne bileyim, misal 2006 modelde bulunan ve 1994 modelede uyan yedek parçalar mevcut mu? özellikle sıkıntısını yaşadığım yedek parçalar. Radyatörün altından çıkan 2 adet fan müşürü (1 tanesi fanı devreye alıyormuş diğeri hararet göstergesinin miş) Otomatik camların düğmeleri (özellikle sürücü kapısında bulunan 4 lü cam düğmesi) benim şimdiye kadar tespit ettiklerim bunlar bunun dışında çok zor bulunan yedek parçalar varsa onuda yazarsanız şimdiden moralmen hazır olayım :=) ilgilendiiniz için teşekkürler :RpS_rolleyes:
Abi bizimki 99 model bazen ufak tefek parçalarını bulamıyoruz ama çok gerekli olan parçaları ebay dan alabilirsiniz internet üstünden yurtdışından bu konuda daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olurlar
ben 94 sonatamın hemen tüm parçalarını (kaza sonrası ) çıkmacılardan buldum .bunda sahibinden .comun yedek parça bölümü çok etkili oldu fan müşürüne gelince kaza öncesinde fan müşürü arızalandı fan sürekli devredeydi.Japon parçacımdan orjinal müşürü buldum .zaten 1 tane varmış aldık taktık 1 saat sonra oda arızalandı . sonra italyan menşeili aynı ölçülere sahip müşür aldım hemde orjinalinin yarı fiyatına daha gık demedi . sürücü kapısında bulunan 4 lü cam düğmelerindeki sorun tam olarak ne anlamadım yani kırık mı hiçmi çalımıyor yani kırığı çıkığı yoksa benim yaptığımı yaparsan düzelir gibi geldi .benimkiler çalışmıyordu söktüm elektronik kartlar için oksit temizleyici sıkıp temizledim bir süre sonra çalışmaya başladı . sırf bu yüzden açılmayan sol cam için 150 tl istediler ben 15 tl ye hepsini hallettim umarım aradığınız parçaları bulabilirsiniz çok zordan kastınız ne bilmiyorum ama bakın ben motoru komple yaptırdım ön tampon sol çamurluk sol kapı ön pancur gibi kaporta aksamlarını bulmada bile sorun yaşamamışken yürüyen takımlarda hiç sorun olmaz sanıyorum ki benim ön düzen sağ sol alt tablarıda değiştirdim amörtisörler ile birlikte hepsinide 3 günde temin ettik araştırmak önemli :RpS_thumbup:
merhaba ben arka tamponu vurdum ama sadece plastiği kırıldı fakat 94 model tamponun plastiğini bulamadım bir türlü 96 modelin var onlarında fiyatları 250 300 arası bu kadar tutarmı arkadaşlar bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
evet aşağı yukarı o kadar tutar .... bazen serviste kimi paçalar daha ucuz olabiliyor birde servisten fiyat alın