Merhaba Arkadaslar aracimin buji ve buji kablolari degisti. Motor yag yag filtresi degisti. Carbon clear yapildi.(bosch serviste) Lpg Enjektorler temizlendi.(zavoli) Nanobor power koyduk. Triger set degisti. Benden onceki sahibi motor ve sanziman revizyon yapmis Aku 60amper yeni degisti. Araba duz yolda cok iyi 180km.hiza ciktim roketleyerek tabii..rampaya gelince devir dusuyor bayiliyor roketliyorum fakat ani hizlanma ekseriyetinde bayilma sizce neden?ne yapmak gerekir? Avrupa yakasindada adam gibi servis usta bulamadim yardim lutfen? 1994 elantra otomatik
Birde kat iptali yapilmis fakat boru olarak sahininki takilmis egzoscu bir sey olmaz dedi anlamadim.son susturucu degisti patlakti.baska egzozta kacak yok denildi 1994 elantra otomatik
Bu arada 4lastik yeniledim.fakat duz yol iyi gidiyor rampa oldumu bitiyor gaz ayarida yaptirdim triger degisiminden once.. 1994 elantra otomatik
Duz yolda roketleyerek 6500deviri goruyorum stabil ama rampa olunca birde rampada trafik olursa trafik acilinca kendini toparlayana kadar bitiyorum 1994 elantra otomatik
Ard arda mesaj yazmayalim mumkunse tek mesajda halledelim isimizi. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kusura bakmayin yeni katildim araniza heyecan malum arabada eski olunca isi cok oluyor. 1994 elantra otomatik
yokuşta bayılma yapar biraz otomatik vites haliyle dönen dişli sayısı manuel vitesten fazla aktarma organı kaybı biraz yüksektir doğal olarak, ama rampada zorlayınca vites küçültmesi lazım 1994 model haliyle biraz eski nesil bir otomatik şanzıman diye düşünsek vites küçültmeleri biraz geç yapıyordur birde lpg nin verdiği tork benzine göre daha azdır. rampada her araba bayılır yavaşlar bu durumdaki ihtimaller dahilinde kafaya takılacak bir sorun değil katalitik konvertör iptali muayeneden geçmiyor malesef çevirmeye yakalanırsanız muayene yoksa arabayı bağlayabilirler biryerlerden çıkma falan bir katalitik konvertör bulup takmanız iyi olurdu önünüzdeki ilk bakımda otomatik şanzımanın ATF yağını değiştirip deneyebilirsiniz otomatik şanzıman belki biraz daha serileşir, bu yaştaki otomobil ile çok yüksek devirleri zorlamayın derim haliyle metal parçalarda yorgunluk gibi diriliklerini kaybetmeleri gibi yaşlanmalar oluyor sıkıntı yaratabilir sakin sürmeniz daha iyi, mesela sıfır otomobilde 7000 rpm devirde birşey olmazken 10-15 yaşındaki bir otomobilde yüksek devirli kullanım sonucu silindir bloğu çatlağı eksoz manifoldu kırılması gibi şeyler yaşanabiliyor.
Arac muayeneye girmis 2ay oldu alali 9000tl ye buldum aldim.2015muayene katalizor iptal edilmis dedi egziscu fakat sahin birusu takilmis bogma yapiyormu dedi egzoscu yok dedim.2013dede muayeneye girmis herhalde problem olmamis 1994 elantra otomatik
Konvektor icinde seramik malzeme pahali haliyle bir boru takmislar ben lpg li kullaniyorum haliyle konvektor pek bir islev gormez diye dusunuyorum. 1994 elantra otomatik