Merhaba 1994elantra otomatik vites aracim var farlarim aydinlatmiyor diye cam olan farlarimi actim icini temizledim hatta icini parlak beyaza boyadim ampullerimi degistirdim ona ragmen karanlikta gidiyorum sanki bir aracin arkasinda durdugumda aydinlatiyor ama onumu goremiyorum bir duvarin onunde durdum baktim aydinlatma sanki zayif gibi gucu zayif gibi farin ne yapmaliyim? 1994 elantra otomatik
beyaza boyarsanız olmaz tabiki onun içi aynalı krom yani siz onu beyaza boyarsanız göstermez yeni far almanız gerek
şu anda zenon takılsa bile göstermez far aynasını yani reflektörü beyaza boyadıysanız yansıtmadığı için farlar göstermiyordur reflektörü tekrar silver gümüş düz renge boyayıp denemeniz lazım far camınıda dıştan cila ile temizleyin. Eskiden soba boyaları vardı onun benzeri bir renk. Püskürtme boya olarak yapımarketlerde var bir arabanın arkasında durduğunuzda farlar gösteriyor demişsiniz reflektörü yerine takarken yukarı aşağı ve sağ sol far ayarını tutturamamış olabilirsiniz tekrar far açısı ayarı yapılmalı ama reflektör beyazken olmaz reflektörü tekrar silver parlak düz renge boyamanız lazım niye düz renk diyorum metalik boya olmaz.
Far ayari olarak yildizla ayarlanabilen yer var oradan ayarliycam bir deneme daha yapicam.size sonucu yazarim tesekkurler fikirler icin bu yapi marketden soba boyasinin sprey forumda olanindan alicam. 1994 elantra otomatik
alacağınız boya sürdüğünüz yerde bakıp saçınızı tarayabileceğiniz gibi parlak gümüşi ayna gibi renk çıkaran bir boya olmalı buna dikkat edin orjinali kadar olmasada kurtarabilir nihai kararı muayeneye girdiğinizde muayene istasyonu verebilecektir eğer uzun vadeli sıkıntı yaşamamak istiyorsanız tüm işlemlerin sonunda yani far aynasını ve far ayarını düzelttikten sonra lux şiddetini ölçtürün.
Ya bu arabayi alali 2ay oldu koltuklari soktuk kiliflari yikadim arka sag stop kirikti 80tl aldim kapi kilitleri merkezi kilit calismiyordu hepsini nobetci oldugumda yaptim bu far olayinida sac kurutma ile gevselttim actim farlar malum cam camini domestosla temizledim ic ayna paslanmisti artik elimde beyaz sprey boya vardi bizim sofor asker sahincilerden dedi beyaza boyayalim aklimdan gecti millet icini siyaha boyuyor bizde beyaz yapalim dedim far aynasi sonradan aklima geldi neyse sonra siyahsilikonla guzelce kapattim. dank eden nokta ise ampuller 60w.gece far siddeti iyiydi duvarda deneme yaptim.velhasil gecen gece yolda giderken karanlik onumu goremiyorum sadece onumde araba durunca onun tamponu aydinlatiyor.sonrasinda bu forumu kesfettim.soba boyasi olayi.hic boyle hatalar yapmazdim ama . 1994 elantra otomatik
şahinciler farın kenarlarını boyuyo parlak yerini boyamiyor ah keske araştırıp yapsaydınız çokta pahalıymış farları ya yazık olmuş
Buldum aluminyun folyo yapiskanli sticker seklinde farin ic kismina yapistiriliyor ve yansitma %100saglaniyor.reklamcilarda var bu 1994 elantra otomatik
Folyodan ziyade aluminyum folyo seklinde bantlar var soba bacalarindada kullaniliyor. Bunlardan deneyebilirsiniz. Ayrica krom renk spreyler var ama onlar sicaga dayanikli olmayabilirler. Eger hic olmazsa far yapisi uygunsa mercek takabilirsiniz LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi