Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1993 elantra ilk çalışma hk.

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda murattanis tarafından 29 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. murattanis

murattanis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Murat TANIŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    merhaba arkadaşlar,
    1993 model doch 1.6 elantram var. araç yaklaşık 1,5 yıldır bende. aracı ilk aldığımdan beri ilk çalışmada yaklaşık 5 dk sanki bilya dağıtmış gibi çalışıyor ortalık inliyor. daha sonra ses kesiliyor. bu ses yüzünden tanıdığım motorcu ustasına götürdüm triger setinin bilyalarından yapar dedi triger setini değiştirdik 1 ay sonra araç sibop yamulttu. yaklaşık 1.000 tl masraf yaptım. ama ses hala devam ediyor. sakaryada ikamet ediyorum. buradaki usta geçinenler aracı ve motoru görünce anlamıyor ve araca çamur atıyorlar. bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım ve öneri bekliyorum.

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Gecmis olsun aslında sakaryada iyi ustalar vardır izmitten sakaryaya giden cok kisi gordum bi arastırın. Aynı notor kia sephia da var gercekten cok guclu motor hosuma gitti insallah tez zamanda cozersin sorununu yada olmadı izmit sanayisine getir

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. murattanis

murattanis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Murat TANIŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    arkadaşlar,
    bugün başka bir sebepten aracı gurcalarken motorda bulunan ısı sensörünün fişini çıkarttım temizledim ama takmadım.
    bir deniyeyim dedim. araşta ilk çalıştırmada sesin yanı sıra çok uzun süre otomatik jigle devreden çıkmıyordu 2500 devirde bas bas bağırıyordu araç. dediğim gibi fişi çıkarttım marş bastım rolanti 2000 yaptı hemen 1500 düştü yaklaşık 2 dk sonra 1000 devirde kaldı ve yukarıda bahsettiğim seste gelmedi!!!
    yarın sabah tekrar deniyeceğim.
    onur be sakaryada bildiğiniz usta varsa ismini alabirmiyim.

4. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Valla sakaryadan usta ismi veremicem ama izmitte selcuk usta var 10 numara bi insan yaptıgı isin hakkı neyse onu alır. Millet sinek avlarken onun dukkanına randevu alarak gidersin o derece dolu oluyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş