Merhaba, Benim 1992 model Elantram var tatil e çıkmıştım yolda giderken araba gazda iken vites atarken dururken filan devir bir anda 0'a iniyordu. Antalya'da sanayiye gittim gaz ayarları için tam girdim araba stop etti çalışmadı bi 30 dk filan sonra denedik çalıştı ancak 10 dk rölantide çalıştıktan sonra stop etti. Sanayi de kimse bakmadı çok uğraştım birini bulduk ateşleme bobinini söktü oksit yapmış değişmek lazım dedi çıkmacıda 1 tane bulduk değiştirdik çalıştı. 1-2 km gittim sonra tekrar stop etti çalışmadı ertesi gün sabah çalıştı 30 dk filan rölanti de beklettik stop etti ondan sonra hiç çalışmadı. Marş basıyor ama bir türlü ateşleme yapmıyor araba. Herşeye baktılar bulamadılar. Çıkma beyin denedik 2 tane olmadı, distribütör kapağı denedik çıkmacıdan alıp olmadı bir tek ateşleme modülü denemedim onuda bulamadım bir türlü. Mecbur otobüsle geri döndüm İstanbul alibeyköy e getirttim arabayı ama bakacak doğru düzgün birisini bulamadım bana önerebileceğiniz iyi bir yer var mı yada nasıl bir yol izlemeliyim sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. (Belki çıkmalarda arızalı olabilir bilemiyoruz onu arabayı alalı 2 hafta olmuştu daha)