Hayirli aksamlar 4500 liraya taunu buldum. Kasası düzgün. Motoru yürürü saat gibi diyor. Çorumdayim suan. Arac istanbulda gidip bakacagim. Amacım aracı alip gelmek. Butun bakim ve kaportayi corumdaki ustalarima yaptirmak istiyorum. Sizden su konuda tavsiye istiyorum. Aracla uzun yola cikmak helede 80 model aracla kumar gibi birşey oluyo. Ben orda bi benzinlikte yağ degisimi yapmayi dusunuyorum yola cikmadan. Baska onereceginiz seyler neler ?
motorun sesinden ve gidişinden çalışması belli olur, yani eğer gidişi düzgünse yağ değişimi yapmadan büyük ihtimalle sorunsuz olarak gelir. yağ seviyesi kontrol edilmeli. ama eğer lpg varsa, lpg sistemi arıza yapabilir. benzine alıp öyle gelmek daha iyi olur. ayrıca elektrik arızaları da olur. distribütör ve bujiler kontrol edilmeli. farlar da mutlaka uzun yola çıkacak kadar sağlam olmalı. hararet ihtimaline karşı radyatör suyu kontrol edilmeli.
Benzin konusunu bende dusunuyorum basima iş almayim 600 km lik yol. Nekadar yaktiginin bi onemi yok araci toplayip haftasonu binmek icin hazirlayacagim. Keyfi bi arac olcak o yuzden daha yoldayken beni sogutsun istemem. Bujileri kontrol ederim atesleme duzgunmu bakarim. Fren sistemide aklimdaydi ama farlar hic aklima gelmedi. Kesinlikle geceye kalacagim belli farlarida kontrol edecegim
Yalnız uzun zamandır benzin ile kullanılmadiysa araç, benzine aldığınız zaman kuruyan yakıt hortumları yakıt kacirabilir. Yaptırıp binmek mi istiyorsunuz yoksa ÖTV indirimi dolayisiyla mi aldiniz?
Gezen adama başvurun veya araca yakın olan forum üyeleri arkadaşlar sizden önce bi ön inceleme yapsın çok kötü ise bedavadan gelmezsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi