Arkadaşlar dizel getzimde son 1 aydır 1800-2000 devir civarında motodan uğultu, ıslık tarzı bir ses geliyor araç rolantide iken veya vites boşta iken ne kadar gaza basarsanız basın ses gelmiyor ancak hareket halinde iken özellikle 2. Vites ve üst viteslerde net bir şekilde duyuluyor ses,araç bu devir aralıklarına geldiğinde ivmelenme çok hafif ise gaza basıp çekmişim gibi çok kısa bir süre başlayıp kesiliyor ivemelenmeyi arttırdığımda tekrar başlıyor 2200 devri geçtikten sonra kesiliyor ya da motorun sesinden dolayı ben duymuyorum..tamircim turboya baktı ve herhangi bir sorun yok dedi benzer sesi 2015 model 12000 km deki renault master minibüstede duydum aracın şöförü turbonun kendi sesi bu normal dedi ama ben 1,5 yıldır aracımdan böyle bir ses geldiğini duymadım benzer bir problemle karşılaşan oldu mu acaba?
Yakın zamanda birşeyler yaptırdınızmı araca filitre değişimi falan yani ses ne zaman gelmeye başladı....
Herhangi bir bakım yaptırmadım aks başları veya aktarma organlarıyla alakalı olsa araç boştaykende ses gelir muhtemelen turbodan diye düşünmeye başladım
O turbo sesidir... Kışın bu sesi duymanda normaldir... Mesela benim eram 140.000 km'deydi bu sesi verdiğinde life kaldırdığımızda turboda ufak kaçaklar olduğunu görmüştüm. Ama aracın km'si ve yaşı itibariyle normal şeyler bunlar... Bu arada aracın kaç km de?
o ses bendede var bazen çok belirgin ıslık çalıyor bazen belli olmuyor ama bendede var yani 124 k. km
motordan gelen diğer seslerden dolayı sesin nereden geldiğini anlayamamıştım ancak geçen hafta triger iyice ötmeye başlayınca değiştirdim ve motorun sesi soluğu kesildi ancak bu sefer motoru dinlediğimde durduğu yerde gaz verdiğimizde turbosdan ses geldiğini bariz şekilde duydum aracın içinden de bu ses net duyuluyor ses ilk başladığında yerindeyken gelmiyordu hareket ederken duyuluyordu ancak şimdi çok net turbodan ötme sesi geliyor ayrıca daha önce 2500 deviri geçince ses kesiliyordu ancak şimdi 3000 devirde bile ötme yapıyor. bu şekilde düzgün bir kullanımla zorlamazsam ne kadar götürür tahmini?
"triger zinciri" de pek ala trigerdir. alakasız değil yani. neyse, turbonun durumu maalesef uzaktan anlaşılamaz, hatta sesinden arızayı tam anlamak da ustalık gerektirir. turbonuz yağlamaya başlamışsa en kısa sürede tamir ettirin, yağlama yoksa ve güçten düşmemişse kullanılabilir. ne zaman güçten düşerse o zaman tamir ettirirsiniz.
Zincirin, kayıştan daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Normal koşullar için 150.000 biraz erken değil mi değişim için?
genel olarak zingir trigerler için ötmeye başladığında değiştirmek gerekir denir evet erken ama benimki son 10 bin kmdir ufak ufak ötüyordu sesi artınca değiştirdim ne olur ne olmaz dedim