T.C. Tarihimizin mihenk taşlarından bir zaferimiz olan 18 MART Çanakkale Zaferimizi Kutlarken, Burada VATANI için canlarını feda eden Tüm şehit ve GAZİ lerimize RAHMET Diliyorum.(Son GAZİMİZİ de kaybetmiştik) Yüce RABBİM bize tekrar o günleri yaşatmasın. Yüce Rabbim T.C. Vatandaşlarına US ihsan eylesin.
Amin, askerde böyle ölmek nasip olmadı . İnşallah o günler tekrar yaşanmaz, yaşanırsa şehitlerimizin dedelerimizin soyu olarak aynı şekilde ölmeye hazırız. Yanma odasından gönderildi.
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! Ruhları şad olsun. "Ölüleri vardı.13,14,15 yaşında. Ve hepside gülümsüyordu. Kaybedeceğimizi o gün anladım" -Anzak Subayı
Koca yusufun torunları konuya ne kadar sahip çıkmış(!) Seyretmenizi tavsiye ederim! Allah sonumuzu hayır eylesin! ama düşmanlarımız sanmasın ki biz koyunuz üzerimizdeki postu atmaya bakar kurta dönmemiz. Hepimizin Çanakkale Zaferi kutlu olsun!!!
Bugünü anlamını bilmeyenler bu ülkenin temel taşlarının atıldığı gün olduğunu bilmeyenlerdir. Bir milletin inancının özgürlük ruhunun dahası bu memleketin evlatlarının esaret altında yaşamaktan ise ölmeyi tercih ettiğinin bir kez daha belgelendiği hatta mihenk taşı olduğu bir uyanışın başladığı gündür 18 Mart.Sakaryanın İnönü Meydan muharebesinin ve Afyon Dumlupınar da verilen Büyük mücadele ile Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu müjdelemiştir. Ya İstiklal ya ölüm düsturu ile Vatan için Namus için Bizler için gözünü kırpmadan ölüme giden şahadet şerbetini içen Vatan Evlatları aziz Şehit ve gazilerimiz rahat uysunlar.Bizler bu vatanın hangi şartlarda kurulduğunu çok iyi biliyoruz.. Yüce rabbim Gani Gani rahmet eylesin onlara bir Vatan borcumuz var ve nöbet şimdi bizim.Rahat uysunlar Cenabı hakkın izniyle emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur ; 18 Mart benim doğum günüm Onurdur.
Şehitlerimize YÜCE RABBİM'den rahmet diliyoruz. Bu vatan için toprağa düşmüş yiğitler size minnettarız. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Bu gün okulda yemekhanede sadece un çorbası ve hoşaf vardı. Allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın bu millete... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu toprakları bizlere kanlarıyla emanet eden tüm Şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum.
İnandığı değerler, bayrak ve vatan için sağlam bir inanç ve istiklal ruhu ile mücadele ederek canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla yad ediyorum. Ruhları şad olsun...