Sellam alleykum araç almayı düşünüyorum kılma ABS olsun çok ta önemli değil ama limit bu biraz modelli olup suruşu arızası az olan öneri bekliyorum Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açıkcası o paraya temiz yumurta kasa yada milenyum 1.3 bulabilirsiniz. daha üst model araç veren olursa 18 binin altında emin olun masraflı olur yine bütçenizi 2 3 bin aşabilirsiniz. tabi bahsettiğim yumurta ve milenyum 1.3ler full olanı klima abs vs.
3 kapı sorun olmaz derseniz benim 98 model 1,5 lt accent sporty gt'yi düşünebilirsiniz. Ben 2. Sahibiyim. Araç daha önce İstanbul'da kullanılmış. Lpg yok, benzinli. Orjinal 128000 km Otomatik vites Abs Klima Hidrolik direksiyon Elektrikli camlar Elektrikli aynalar Sunroof Deri direksiyon Aracın kazası yok ancak ben almadan bir kaç yıl önce araç boyatılmış. Ararın orjinal teybi hala üzerinde duruyor. Yani sağıyla soluyla oynanmamış aracın. Ben aldıktan hemen sonra aracın bütün sıvılarını, aks kafalarını (kronik problem), triger setini, fren balatalarını yani yapılabilecek herşeyi değiştirdim. Düşünürseniz hem bütçenizin altında bir rakam olur, hemde gerçekten masrafsız ve temiz bir araç sahibi olmuş olursunuz.
Milenyum kasa accent 1.3 güvenlik paketli(Abs+klima+hava yastığı) Yumurta kasa accent 1.5 (Abs+klima hepsinde mevcut değil) 1999-2001 arası elantra (Bunun piyasası karışık 17 bin TL yazanda var 25 bin TL de)
Biz sıfırdan hyundai accent 2000 milenyum serisi kullanmıştık kırmızı renk idi, eğer bütcenize uygun ise kesinlike güzel arabalar. Otomatik vites değildi ama kullanımı çok rahattı.
temiz bir milenyum kasa bulabilirsin hocam. iyi araştır ama. 4 cam otomatik-hidrolik-klima olur en az.artı geniş bagaj. bu piyasada gayet makul.
O paraya alınabilecek temiz Hyundai araç olarak 1.5 yumurta kasa gls olabilir.Üzmez.Klima abs ve hidrolik direksiyon vardır.Bizim yumurtalara göre doludur.Ve çok çok iyi gider.Veya 99-2000 elentra bulunabilirse alınır.Geçen yıl bir arkadaşa temiz bulmuştuk 18 bine.Çok üst seviye bir araçtır fiyatına göre
Yumurta kasa dediğiniz sanırım yuvarlak farlılar , talha beyde var idi, bende hatta o aracını görmüştüm. yalnız o fiyata yüzü eski bir model diye düşündüm bilmiyorum
15000 liraya Şahin satılıyor. Abs, klimalı bir araçtan bahsediyorsunuz. Piyasa biraz yüksek ama ucuz araç ancak sanayiye gider gelir malesef.
yumurta kasa dahil bir çok aracın piyasası yükseldi... benim aldığım zamanlar 9-10 bin tl iken şimdilerde o fiyata kazalısı yok