Arkadaki pioner hoparlörlerimi patlatmış bulunmakdaym (( Anfisiz beslemede en saglam çalışacak mid tiz tavsiye eden varmı??? Ana ünite Pioneer 9350sd.. Mirkan abi Ersin siz öncelikli tercihimsiniz bu konuda yardım istiyorum.
Anfisiz degmez Jblin 2 yollu hop. Ciknis denemedim ama bakabilirsin HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Anfisiz besleyeceksen hertz dsk olabilir ... ama 2 yollu 35-40 watt rms civarı pioneer hoparlör tavsiye ederim ...
40 watt rms bir hoparlörü , her hangi bir oto teybi patlatamaz veya bobinini yakamaz ... Fazla distorsiyonda kullandın sanırım ...
Kardeş kicker'ın ds650.2 si ve daha profesyonel serilerıne bakabilirsin ben kicker ds650.2 almıştım çok güzel çıktılar üstelik cok kaba değiller zarifde bi durusu var, eğer mid-tiz takımın görünüyosa özellikle kicker seç derim... Bi ses sistemi hazırladık arkadaş ile peugeot partner'e.. TS-A6984R (550 watt/130 rms (sanırım ..) OVAL HOPARLÖR (2 TAKIM- 4ADET) KİCKER DS650.2 (80 RMS) MİD-BAS TAKIMI (1 ADET) CADENCE 1.5 FARAD KAPASİTÖR KİCKER SOLO-X BASS (2000 WATT/1000 WATT RMS) JBL 1200.1 MONO BASS ANFİ JBL GTO 1004 4 KANAL STEREO ANFİ PIONEER DEH-9350 SD TEYP BELKİ BEĞENİRSİNİZ, yorumlarınızı beklerim ...