Arkadaşlar herkese merhaba! Bir kaç hafta önce i30 1.6 CVVT Prime Otm. aldım. Sanırım daha önce Style Plus şimdi ki adı ile Prime diye satılıyor. Bu paket içerisinde gelen 17" jant ve lastikle ilgili bir çok sorun okudum. 225/45R17 ölçülerinde ki lastik belkide Kumho olan markasından da dolayı içeri çok fazla ses vermesi ve zaten sert olan süspansiyonu adeta deyim yerindeyse at arabası gibi yapması kaçınılmaz olmuş. Böyle konuştuğuma bakmayın araçtan çok memnunum. Sadece lastikler hariç! Sorum; 17" orjinal lastiklerini, aynı ölçüler de yada farklı ölçülerde Michelen Bridgeston Continental vb. daha kaliteli lastiklerle değiştiren kimseler var mı? Varsa olumlu olumsuz görüşlerini almak isterim. Teşekkürler.
Bende merak ediyorum lastiklerimi değiştirmem gerek ve 45 yerine 50 düşünüyorum sorun yaratırmı ve önerebileceğiniz marka model var mıdır?
Arkadaşlar merhaba.. bende eski bir hyundaiclup üyesi olarak zaman zaman siteyi takip ediyorum. 2010cerato aracım var. araçta 215.45.17 orjinal jant lastik takımı var. lastiklerde aynı şekilde kumho solus 17 .arkadaşlar bende yamalı çukurlu yollarda özellikle soğuk havalarda konfor sorunu yaşıyorum. yada 2004 admiradan sonra bana bu araç sert geldi diyelim. doğrusu bende merak ediyorum sorun lastiklerde mi.hatta alternatif seçenek olan 205.55.16 veya 195.65.15 ebata geçiş yapmayı düşünüyorum.
Evet lastikleri ve jantı değiştirdim. 16 ları verdim 18 " jant ve 225 40 18 lastik taktım. Konfor hariç gayet memnunumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif