amortısorun cm yok benım bıldıgım yaydan bahsettın sanırım yay olarak 3,5 cm taktırabılırsın jant capıda buyuk oldugundan tam gelır 5 cm fazla dusurur surtme olabılır
17 jant takıosan ve sıfırlamak ıstıosan sadece yay lazım degıl ıyı bı ustaya gıdıp camurluklarıda actırman lazım cıkıntılarını aldırman lazım yoksa lastıklerıne yazık olur kardesım.. ve lastıkle camurluk ararsını sıfır yapacak yay yok kesersen olabilir yada coilover düsünürsen yardımcı olurum..
doğru çamurluklar açılmassa sıfırlayamassın ayrıca dodikleri kabartcan dahada hoş durur ama bence bunları orjinal bi arabada denemeni tavsiye etmem. Neden dersen aracını satıcağın zaman seni zarara ugratır. Bence ofsetli ve şiddetle 15" jant öneririm. 17 çok fazla gelir aracını yorarsın yakıtın fazla olur. Konfor ve yol tutuşu 0 olur. Bence ona göre davran derim.
kardeşim ben 16 jant kullanıyorum 3,5 cm eibch prokit yay aldım hiç düşmedi sonra o yayları presslettirdim şimdi tam oldu hiçte sürtme fala n yapmıyo lastik ebatlarım 205/45/16
bende can taktırdım ve sadece yayı preslettirdim bi sıkıntı yok milenyum modifiye başlığında bakabilirsin )