merhabalar forumda yenıyım. bı konuda yardım almak ıstıyorum.. 2008 accent era aracım var.aracıma 20540 17 jant lastık takmak ıstıyorum ayrıca. 3.5 cm sport yay dusunuyorum.. h&r veya inbach marka. sımdı sorum şu. arac gıderken tam sag veya tam sol yaparken camurluga surtme yaparmı.. arac dolu ıken ( 4 yada 5 kısı ) yada bos oldugunda... ayrıca dıreksıyon kutusuna cok bı zararı varmıdır.varsa nelerdır.. sımdıden tesekkur ederım.. ıyı forumlar
17 jant almak gıbı bı yanlıs yapmayın aracınız cok yukselır ve 3.5cm yayla gözle görülür bi düşme olmaz ve daha kötü gözükür..sürtme zaten yaşanmaz lastık arası en fazla yarıya düşer direksiyon kutusunuda hiçbi zararı olmaz..
bursada era takside vardı 17 jant, özellikle dikkat çektiği için lastiklerini okumuştum, ama yanak çook ince oluyor, konfor zaten kısıtlı, iyice biter ayrıca yakıtı arttırma durumuda olabilir bence 16/50/195 daha iyi olur
40mm yanak gerçekten çok rahatsız edici olabilir. kullandığınız yollar çok düzgün değilse pişman eder adamı
Lastik Ölçülerinde 40 Sayısı MM Değildir... 205 40 17 Ölçülerindeki Lastigin 40 Degeri MM Değildir.. Taban Ölçüsünün %40 Dır.. 50 Olsaydı %50 Si Olacaktı Yani .. 205 40 17 Degerindeki Bir Lastigin Yanak Ölçüsü 8.2 Cm Dir.. 4 Cm Bir Lastik Tabanının Türkiyede Oldugunu Düşünemiyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Düzenleyen : Ersin Cerrah