Suan sac jantlarima kar lastgi takili oldugu icin alasim jantlarimi bi elden geciyiyim dedim once atas est ve firca ve basincli mak. ile guzelcene yikadim Sonra balans kursunlarini doktum etiket izleri ve zift ler icin Atas resinol ve decabit kardesleri kullandim sonra dukkanin fazla cart vistlerinden lastik le jant arasina sokup 400 zimpara gectim ve ezik cizik yerlere celik macun gectim Sonra macunu zimpara yaptim sirasiyla 150-280-400 kum ve gazeteledim guzelcesonra boyaci yoli tuttum alinsn mazemler 1 kg akrlik astar 1kg akrlik tner 1 kg sellozik tiner 500gr fume renk akrlik boya 250gr boya sertlstrcsi 250gr akrlik vernik 3 suzgec Boya tabancam zaten vardi Once bi kat astar geciyorum hatalar daha ii meydana cikiyor Burda resim cekmemisim Bide icime pek sinmedi lastiklerin yakili olusu gittim sokturdum cnki astar tam araya girmedi ilerde problem olablirdi Cikan hatalara macunla tekrar yoklama gecip once icten sonra distan astarliyrumdaha rahat yapma adina doner sehpa yaptimsonra hafif hatali yerlere 400 komplesne 800 zimpra gectim Gelelim son katimiza renkde tereddugum oldugu icin once bitanesine boya attim 15 dakka sonra vernik Sonra icime sindi ve birkac arkadasima danistim herkez olumlu cvb verdi Once arkalarini boyadim komprsorun basincini 4 bar dusurerek sonra su kovasini orta gobegne denk getirerekyl on yuzeyini boyadim cok kollu oldugu icib aralar bayagi zorladi akmasin dye biraz bekleyrek attim ve 10 15 dakka sonra vernik gectim 5 dakka arayla 3 katorta kapagini boyamadim buda kuruduktan sonraki hali
harika olmuşlar. benim de jantlara bi el atmam lazım. yazın el atmıştım ama çok hoşuma gitmemişti. şimdi daha kapsamlı bir şekilde ele alacağım inşallah.
İsabetli bir seçim. Gunmetal'e yakın bir renk. İyi bir işçilikle birlikte jantı olduğundan daha kaliteli göstermiş.
ilgi alaka şevkat ile beraber XD2 nin jantları mat beyaz boyansa benim araçda lacivet çok güzel durur diye tahmin ediyorum köksala a yok o kazana düştü