merhaba beyler, bayadır aranızdayım fakat foruma girmeye pek vaktim olmuyor.. 2005 te sıfır aldığımız haftasonları kullandığımız 1.3 mpi accent Yapmayı düşündüklerim; bi-xenon far uygulaması(d2s), far karartma. kare - app plaka. ön sis farı montajı. ayna,kapı çıtaları, bagaj çıtası beyaza boyanması. iç kapı kollarını kroma çevirmek. follow me uygulaması. 34 bin küsür km'de. Her pazar cila atmadan olmaz satmayı yılbaşından sonra düşünebilirim. iyi forumlar. 27 kasım 2010 23 nisan 2013: bu haftasonuda güncel km fotoğrafını çekip yüklerim
Maşallah kazasız belasız Zevkli rahat yakıtı güzel arabadır sattığım zaman üzüldüğüm araçlardan birtanesi,bulsam temiz yine alırım ... Tapatalk sağolsun
Maşşalah.forumda yine bu kadar az km de bir admira daha vardı sanırım D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aramıza hoşgeldin 34000 de admire cillop gibi duruyor. km yüzünden ucuk düşünmezsen aracına zamanı geldiğinde talip olabilirim. zaten bir ara nette satılık idi diye hatırlıyorum
Yorumlarınız için teşekkür ederim, evet geçen yıl satmaktan son anda vazgectim yılbaşından sonrada 20 den fazla düşünmüyorum ilanlarda 20 yi geçik birçok ilan var gerek yok alanda satanda hayrını görmeli..