Merhaba arkadaslar. Aşagıda resmi olan aracın jantlarından takmak istiyorum kendi erama aynı renk aynı model. Sizce 195*50*16 lastik ebadı iyimidir. Birde onler 3,5cm arkalar 2cm yay tatlı bir basıklık yaparmı aracı tümseklere vurmak istemıyorum. Görüşlerinizi bildirirsenız sevinirim. ]
Jantlar çok güzel görünüyor , arabanın basık olması iyi de , fazla basık olması her an tümseklere toslamaya hazır demektir , bunun kıvamı çok önemli.
Bu jantlar baska renk arabada nasil durur bilmem ama beyaz ile mukemmel olmus. Sizin araciniz ne renk HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benım arabamda bu renk beyaz avatarda duran araç. Peki basıklık konusunda onler 3,5cm arkalar 2cm nasıl durur sizce
Bu jantlar nette Powcan diye bir marka ile satılıyor. Tft dediğiniz bunun daha iyi markalı olanı mı ?
Evet o yuzdem onler 3,5 cm yay arkalara 2cm spor yay bulmam gerekiyor bildiğiniz bir yer varmı bu şekilde satan. Yada bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi ?
Aynısı olacak kardeşim netten baktım 2,el lastik jant birlikte fiyatı 900 diyorlar ama yay konusunda sıkıntı çekiyorum
Telefondan girdigim icin avatarinizi goremedim renk sormamin nedeni budur. 2. El jant alirken dikkatli olun ve alacaginiz kisiye lastikleri sokturup sadece jant i balans asokarim sorun yoksa alirim demeyi unutmayin eger sorun varsa zaten kem kum eder. Yay on ve arka 3.5 iyi olur bence ama yay isi ciddi bir is kaliteden sasmayin 2. El mumkunse bakmayin HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Haklısınız ikince elde pek dikkatlı olmak gerek millet çakal olmus heleki istanbul gibi bir şehirde iki kat dikkatli olmak gerek. Aslında benım istediğim onler 3,5 arkalar 2cm olması ama bulmak oldukca zor olacak sanırım. İlginiz için teşekkür ederim.
Yaylar dörtlü set olarak satıldığından dolayı, ayrı ayrı bulamazsınız. 2 cm. yay üretilmiyor. Sizin bahsettiğiniz kâfi görünüme 3.5 cm'lik yaylarla ulaşabilirsiniz. Farklı bir işlem yapılmadığı sürece, aracın ön tarafında motor gibi ağır aksamlar bulunduğundan dolayı aşikârdır ki önler daha fazla basık arkalar biraz daha yüksekte kalacaktır, sizin tarif ettiğiniz gibi.
resimdeki jantlar tft olarak geviyo markası deişebilir brock olanların kolları daha ince ve ofset kısımları tft de olfugu gibi acılı değil 90 derece oluyo ama yakın modeller
Bencede jantlar güzel durur fakat 16 inch jant tavsiye etmem arabayı hantallaştırır , yakıtı artırır bunu belirtmek isterim şimdi siz 195-55-15 jant/lastik takacağıma 195/50/16 jant/lastik takarım hem daha hoş olur hemde fark olmaz diyorsunuz ama bence her yönden oluru 15 inch'tir. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi