Arkadaşlar bir yakınım elinde parası 15-16 bin tl arası bir polo arıyor , ihtiyaç halinde satışının kolay olacağını söylüyor, sice bu paraya kaç model ve hangi özellikte bir araç bulabilir? Ben bu güne kadar VW grubu araçlardan hiç birisiyle tanışmadım fikirlerinizi almak isterim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
97 Model falan bulursunuz . Hiç bir özelliği olmaz Klima dışında BU kasa pololar içinde hiç güzel şeyler söylemiyolar. Çok sıkıntılı olduğu söyleniyor.
Bir arkadaşım 97 polo aldı 14000 e arabayı kullandım. On düzeni sıkıntıliydi toplattı giresun içi kullandığı halde 15 gün sürmedi dağılması. Ufak ufak sikayetci olmaya başladı. Alali bir ay olmadi pişmanlık gün geçtikçe artıyor
Bu kasalara heveslenmiştim , Benim baktığım yıllarda bu pololar 10.000 TL falandı. Başka bir forumda bu kasayı eskiden kullanan birisi uzak durmamı söylemişti. Ondan sonra 2,3 kişide aynı şeyi yazınca hiç bulaşmadım. Zaten fiyat farkındanda anlaşılıyordu diğer araçlarla. Şimdi ne olduysa piyasa yapmış
Arkadaşımda vardı. Resmen lanet etti. Harcıyorum ama araba hiç düzen tutmuyor derdi. Zararına sattı kurtardı.
İlk tesbitlere göre olumsuz görüşler öne çıkmış durumda , ilk temasta çocuğa durumu söyleyeyim bari çünkü bir taraftan üniversitede okuyor bir taraftan tesisat işlerinde çalışıyor , muhtemel bir takoza çatarsa çok pişman olur , teşekkürler.
Aracı bilmem ama bir anım var araçla ilgili. Ben bu aracı bir tanıdıktan tam alacaktım o hafta 2000 TL masraf çıkardı motoru gitti. Akrabayla ye iç alışveriş yapma diye boşa demiyorlar. Aklımıza boş yere kurt düşecekti. Halbuki o da şok oldu. Tabi sonuç: ben aracı almadım Milenyum accent 1.5 aldım.
Ablamın kullandığı 99 Model 185 bin de Polo Classic vardı.Bir kaç kez kullanma fırsatı buldum.Ben basından beri o arabayı hiç istememistim.Ablamın ilk arabası ve acemi bir sürücü için çok büyük bir arabaydı. Neyse ilk fark ettiğim aracın içi inanılmaz derecede gözüme karanlık ve insanı sıkan bir havası vardı.Aksam kullandığımda iç aydınlatma yesil renkli ve ısıklandırma bana göre zayıftı belkide yas tan dolayı. Araçta birde fren sorunu vardı bir ustanın biri vesten house da sıkıntı olduğunu ve bu araçlarda bu sıkıntıyı çok gördüklerini anlatmıstı.Araba tabiri yerindeyse durmuyordu. Ve benim adım üzerinden sahibinden de 14.500 tl ye satılığa çıkarttık 13.750 ye satıldı.İlanı açarken daha küçük ve otomatik vites araç ile takas olabilir seklinde ibare olmasına rağmen kdz ereğlide ki birisinin Renault Safran takası nı hiç unutamıyorum. Subat ayı sonlarında İlk tercih otomatik bir İ 20 olmak kaydıyla araç bakmaya baslıyoruz.
97 model bir arabaya heleki poloya o para verilmez. Hadi kelli felli bir araba olsa anlarımda poloya yazık. Milenyum ,getz alınabilir o paraya.
Merhaba, Aracım 2008 Polo 36 binde. Fakat 10 yaşından büyük vw'e almam. Parçası pahalı ayrıca belirli bir zaman sonra sorun çıkaran ve parçası pahalı bir model vw. O Paralara üst model clio alırım.