Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

15000 bakımı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alivedi tarafından 10 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. alivedi

alivedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aracımız era 1.4 team abs LPG li. 15000 bakımına gireceğiz yakında, nelere bakılıyor? ortalama fiyat nedir ve LPG ile ilgili bir bakım ve kontrolde yapılacak mı? teşekkür eder iyi geceler dilerim

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    "sonuçlanan bakım işleri" adında bir başlığımız mevcut, arama yaparsanız içinde bol mikarda bilgi ve fiyat var https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. rsm-17

rsm-17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aradım bulamadım şimdi 1.4 team abs modeli aracımın senelik bakımı ne kadar bilen varmı?

4. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    senelık bılmem ama ben 2 ay once yaptırdım 15,.000 km bakımını bayraktar otoda hyundai servısı 220 lıra tuttu deısenler hava fıltresı bujıler yag yanı ole para yapacak tey sey yagı 60 kusur gerısı ıvır zıvır ama garantıden cıkmaması ıcın sart fıyat bu ve butun kontrollerde yapılıyor aracın baska sorunu varsa garantıden onarılıyor benım km sensoru arızalıymıs onu deıstırdıler

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  6. bora60

bora60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar yeni bir konu açmıyım.Arabam 2500 km de.Yağ değişimi yapmamın faydası olur mu ?

7. star_team

star_team Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracınız bir yılı doldurmuşsa yada 15000km. yi doldurmuşsa (hangisi önce dolarsa) ancak o zaman bakıma gidersiniz. bunun dışında yağ değişimine gerek yoktur.
    bu arada bir arızanız olursa elbette gideceksiniz

8. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    benimde 15000 bakımınagitmeme 500 km kaldı arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

9. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam sen şimdiden randevu al istersen

10. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    evet olur.
    ama garantinin bitmemesi için hyundai servisinde sadece yağ ve yağ filtresini değiştiriniz.
    motorunuzun ömrü için önemli bir husustur.

11. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şahin doğan olsa değiştirin derdim ama yeni bir araç için bu kadar erkenden yağ değişimine hiç gerek yok.

12. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    arkadaşlar bakım için 300 km kaldı ankarada hangi servisi tavsiye edersiniz? çevre ilde olabilir.ucuz ve kaliteli hizmetyapan servis tavsiyeniz nedir?ayrıca randevu almakmı gerekiyor?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    kardeş sana çok güzel bir servis tavsiye edeyim.TELEFON 363 36 36 arayıp randevunu istediğin güne alabilirsin.Ankara hastanesinin olduğu caddede yani plevne caddesinde Hyundaı yetkili servisi AKİD PLAZA...Gidince harun usta veya yaşar usta'nın bakımı yapmasını iste,ayrıca bakımdan sonra sen söylemesen bile (söylersin yinede) aracın her tarafını elden geçirirler küçük bir check-up yaparlar en son senide alıp teste çıkarlar.Sonuçta çok memnun kalacaksın ben senelerdir oraya giderim Birde Faturayı hep düşük tutarlar kazıklama olayı sadece o serviste yok....Herhangi bir sorun olursada servis şefi alparslan beyle görüşürsün gerçekten çok ilgi göreceğin bir ortamdır.

Diğer akbak neziroğlu kuruçayırlı gibi servisler yemin ederim beş para etmez.Onun için oralara gitmeni istemem,Faturaları hep %50 fazla çıkartırlar...

14. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    30.000 bakımına 220 TL vermiştim... şimdi bu %50 kazık mı oluyor anlayamadım arkadasım (AKBAK)

15. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    şöyle söyleyeyim kardeş ben sana,biz 3-5 senelik değil 15 senelik hyundaı kullanıcısıyız,yılda ortalama 50.000 km civarı yol yaparız.Bu yüzden hyundaı servislerinin kapılarını en çok aşındaranlar içindeyiz.Yani bunca tecrübeye dayanarak yazıyorum.Akbakta benzinli aracın 30.000 km bakımı 220 tlye yaptırıyorsan ben akidde 200 tl'ye dizel aracın 30.000 bakımını yaptırıyordum zaten 15-45-75 bin km diye giden bakımlar daha ucuz olur.30-60-90 bin km diye giden bakımlar biraz daha pahalı olur.Sebebide bu km'lerde polen ve yakıt filtreleride değişir.

En son baskı balata bilya takımı değişiminde (dizel araç) akbaka sormuştum 300 tl demişti neziroğluna sormuştum 265 tl demişti sonra hiç sormadan akide gittim ödediğim tutar 195 tl...

Birde hep şöyle bir davranış vardır,arabayı içeriye alırlar kafadan 1 saat beklerler hiç birşey yapmazlar bir saat sonra işe başlarlar Ama işte bu davranış akidde yok.Ayrıca tahmini fiyat olarak diyelimki 200 tl dediler akbak ve neziroğlu faturada bu miktarı en az 230-250 aralığında çıkartırken akidde bu miktar ya aynen çıkar yada daha düşük yani 180-190 çıkar...

Birde aynı ilgiyi ve aynı memnuniyeti yaşayamazsın.Bunu kesinlikle farklı bir amaçla değil,sadece ankarada oturan hyundaı kullanıcılarının daha fazla para ödememesi için birde memnun kalmaları ve ilgili bir servise gitmeleri için yazıyorum.

Yoksa herkes canının istediği yere gitsin problem yok

16. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    25005 km deyım.. az kullanayım bari.. bu ara çok borcum var zaten bi de 30000 de servise bayılmayalım dunyanın parasını https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

17. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bir de ben gideyim bidahaki bakım için AKİD'e, peki garanti parçaların değişimine yardımcı oluyorlar mı mesela aracın surasında arıza var garantiden değişmesini istiyorum dediğimde yardımcı oluyorlar mı
    Düzenleyen : play_boy

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bak sana hatta faturası duruyormuş yazayım

Dizel era

hava filtresi 13,5
    polen filtresi 20.8
    yağ filtresi 8.8
    yakıt filtresi 30.8
    yağ tabası 1.1
    yağ contası 0.6
    motor yağı 5.5 lt 70 tl
    bakım işçiliği 60 tl
    balata spreyi (4 lastik sök tak yapılmış) 4 tl

209,6 tl

toplam kdv tutarı 20.3 tl

toplam indirim tutarı 21.5 tl

GENEL TOPLAM 208,4 tl

GARANTİDEN arka amortisörde değiştirilmiş.

Fatura 1.5 dizel era için geçerlidir.30.000 km (polen ve yakıt filtresi dahil) bakımıdır.

19. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    peki aracı da oradan mı almıştınız..
    şimdi biz akbak tan aldık bakımını da baska serviste yaptırınca bize zıt gitmesinler sonra :)
    o yuzden telaş içindeyim..

20. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    AKID servisinde araç satışı yok, sadece servis hizmeti yapılıyor..

Bu Sayfayı Paylaş