Arkadaslar aracim 2006 grandeur Bugun 150 km ustu seyrederken ani fren yapmam gerekti ve frene basinca arac asiri derecede titreme yapmaya basladi Daha oncede bu km nin ustunde seyrettim ama hic ani fren yapmamistim ve bu olay olmamisti 150 nin altinda bu olay yani titreme ani frende olmuyor 150 ustu yavas frende de olmuyor Sadece 150 ustu sert fren yapinca gerceklesiyor Aracimin 4 lastigi yeni 1 haftalik Jantlarda hicbir egrilik yamukluk ve islem yok Alt takim ve yurur takim sifir Tum balatalar sifir Arka diskler sifir 2 kere 3 boyutlu sistemde rot balans ayari yaildi Direksiyon kutusunda da sikinti yok Acaba sorun nerden olabilir
Valla bugun bir arkadasta aynisini soyledi On diskler yamuk olabilir dedi Tek on diskleri degistirmedik cok yeni diye Gitti sorun ordan cikti desenize Hayirlisi Ben tornaya sicak bakan biri degilim 2 tane disk yolu gozuktu demek Cok tesekkurler arkadaslar Sagolun
Disklere yazıl olur derim Bu arada ben frenciye gittiğimde bir kamyonete disk takacaklardı sıfır kutudan çıkartıp tornaladılar. Direk yamulk çıkıyor demişti usta Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten icim icimi yiyordu Hepsini yeniledin on diskleri niye degistirmedin diye Sorunun ordan cikacagi varmis Ben yenileyim de icim rahatladin Yardiminiz icin cok sagolun tesekkurlet
Evet dun itibari ile on diskleri yeniledik Titreme falan kalmadi tamamen bitti Diskleri trw aldim Bu arada trw de kampanya var Urun alacak olanlar kacirmasin Fiyatlar cok dusmus
Hayırlı olsun.Benim ön disklerde TRW. Orjinal diskler yamulmuştu, torna yapıldı ama bir süre sonra titreme yine başladı. TRW diskleri biraz çekinerek almıştım ama çok memnun kaldım. Hyundai orjinal diskler çok pahalıydı, 3 çift TRW alabiliyordun.3 yıldır ne yamulma, ne fren problemi hiçbir sorunum yok.