S.a arkadaslar 15 inç vossen cvt jant buldum sahibinden de 4x114,3 bıjon ölçülerinde malum jant bulmak zor ama kafama takılan bişey var 7X15 ET30 elantra xd me uyarmı almak istiyorum sizce almalımıyım? http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-vossen-cvt-beyaz-jant-takimi-173145931/detay
Bende sürekli takip ediyorum bi kaç gün önce düştü ilana bence 16 bak derim çok kollu olduğu için 15 boğar 16 olup bi kaç santim de basilirsa elantraya çok iyi olur benim 114.3 bende 17 istiyorum ama yakıt olayi ince yanak olayi vs kafama takiliyo kafamda deli sorular
16 yı bende cok istiyorum ama şimdi babamda kullanıyo arada bir giresuna yaylaya çıkıyoruz sonra lastikler değişeli 2 ay oldu bide konfordan fazla ödün vermekte istemiyorum 16 ideal işte ama yapıcak çok fazla bişey yok
15 takicaksan hiç bulaşma bence elantranin kendi orijinal jantlari daha güzel vossenin 15 ini taktiginda pişman olursun gözüne ufacik gelecek ilan daki resime aldanma derim cok kollu jantta ufak ebat taktimmi mantara bağliyo bende söylemesi 1000 TL ye yazık olur . elantranin çamurluk arazi geniş araba büyük jantlar ufak kalicaktir cvt yerine 5 kol bi jant bakabilirsiniz her aksam araliksiz bakarim başka jant gelmismi diye bu bizim bijon araliğindan nefret ediyorum hic güzel jantlar yok
bende bakıyorum ama malesef bu kadar kötü bi bijon ölçüsü olurmu. arabanın üzerinde görmek lazım jantları kafam çok karışık biraz daha bakıcaz sanırım