arkadaşlar kısmetse yarın 14000 tl ye (buz mavisi ) getz gls 2005 marka bir araç alacağız.(bir yakınıma.)tabi hyundai yetkili servisinin verdiği onayla. araç 45000 km de benzinli. içi dışı temiz duruyor. boyada bi kaç iz var....fiyat nasıl sizce. gls nin donanımı konusunda pek bilgim yok...abs olduğunu söylüyor...gls lerde abs varmıydı ? dikkat etmem gereken noktalar nelerdir..selmalr saygılar... Düzenleyen : enginis58
hem daha geniş arac hemde daha üst arac olur bencede az daha para koyabiliyorsa elantra güzel secim olur.
valla elentra bi tane var yaşadığım ilçede...arada gözüm kalmıyor değil...hiç binmedim...merak ediyorum.
arkadaşlar bu biraz daha ekleyin muhabbetinin sonu olmaz bence.....siz diyorsunuz biraz daha ekleyin elentra alın diye...bende derimki biraz daha ekleyin focus alın derim..bir başkası focus alacağına biraz daha ekle mondeo al....bu böyle gider..........
elantra almayı düşünüyorum ben de. ilçedeyim, yedek parça konusunda sıkıntı çekermiyim. 2005 den sonraki modelleri türkiyeye girmedi biliyorum. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Parça sıkıntısı yok, 2006 sonrası Türkiye'ye gelmedi. Motor zaten ERA'da da kullanılan 1600 cc motor.
Elantra güzel arabadır hemde sınıfnda çok güzel bir yere sahip bir araçtır parasına göre daha iyisi olmaz denecek bir araçtır.