Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

130 dizel 115 bg max kaç beygir olur

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda oboncalar tarafından 29 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. oboncalar

oboncalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim i30 dizel otomatik 115 bg 255 tork var. bunu max kaç yapabilirim tabi mantıklı bütçelere ve garanti şartlarını bozdurmadan?

Çevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhaba Kia Cee'd ile aynı mekanigi kullanan aracınıza Türkiye de Kia Çelik Motor ile anlaşmış bir firma olarak en iyi bizim yapabilecegimizi belirtmek isterim şu anda çünkü çok çalıştık kia araçlarda..

Aracınızdan saglıklı şekilde rahatsız edici duman olmadan alınacak+25ps ve +55Nm kadar oluyor. Kadrandan hızlanmadaki farkı çoook net görüyorsunuz. ara hızlanmalarda da aynı şekilde görülüyor. OBD soketinden orjinal program üzerinden yapılıyor bu yüzden garantiyi bozmak gibi bir ihtimali yok. 400 euro bizim fiyatımız. 300 euro ise hyundaiclubtr üyeleri için yaptıgımız fiyatımız.

3. oboncalar

oboncalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    harika ben şuandaki performanstanbile çok memnunum kimbilir ozaman nasıl birşey olur?

Yakıt sarfiyatı ile ilgili bir sorun oluyormu sonuçta herzaman basmıyoruz, normal kullandığımız zaman sarfiyat eski versiyonuna göre nekadar artıyor.

Ben İzmirliyim istanbulada arada bir iş için uçakla geliyorum. Otomobille gelmem çok meşakkatli olur ama bu performansıda görmek lazım 140bg 300 n süper gerçekten.

Teşekkür Ederim.

4. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    normal kullandıgınızda yakıtta 0.5-0.6 litre kadar tasarruf elde ediyoruz bizim programlarımızda. (Normal kullanım 5.vites 120 ile kullanım olarak kabul edilebilir) Karma kullanımda yakıtta bir artma yada tasarruf görülmez. Tüm testleri beraber yapıyoruz müşterilerimizle.
    Zaman zaman il dışına çıkabiliyoruz önümüzdeki cumartesi kütahyada olacagız en kısa zaman olarak verebilecegim tarih. 9 Ocak 2010 da.

Hızlanmayı kadrandan seyredebiliyorsunuz 140ps sizin aracınız için gerçekten çok keyif veriyor.

5. oboncalar

oboncalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Takalım bizimkisine de ozaman.
    Bana teknik verileri atarsanız öncesi sonrası şeklinde tablolu bir değerlendirelim hemen siparişini veririm mail adresim osman@ozone.com.tr

Şimdiden teşekkürler...

6. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sipariş verilecek bir işlem değil takılan sökülen birşey de yok. Kaput dahi açılmadan yapılıyor işlem Elektronik yazılımla. sitede chip tuning diye aratırsanız bilgilere ulaşabilirsiniz yada can_bsl@hotmail.com msn ve mail adresim ulaşırsanız anlatayım detaylı olarak

7. oboncalar

oboncalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben tam olarak bilmiyordum teknik detayını peki bunu izmirde yapmak çok mu zor olur sizin için belki buradan birkaç arkadaş daha yaptırmak ister tabi ticari olarak sizi nekadar tatmin eder o da ayrı bir konu

Bu Sayfayı Paylaş