19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

13.500 2004 accent 1.3 admıre nasıl sızce??

'Accent Forum - Club' forumunda hurricane_07 tarafından 22 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. hurricane_07

hurricane_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese merhabalar sıteye yenı uye oldum ınsh dogru yere acmısımdır konuyu 2004 model 1.3 admıre arac almak uzereyım arac 90binde gayet bakımlı we duzenlı kullanılmıs degısen yada boyanan parca yok lokal boya dahı yok yanı gayet temız bır arac 13500 tl ye aracı almak uzereyım sızce fıyatı uygunmudur alınır mı tecrubelı abılerden cvp beklıyorum saygılar :)

2. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam araç çok temiz yazdıklarınıza göre.. yalnız 1.3 ler o kasayı kaldırmada baze sıkıntıya neden oluyor. özellikle rampada ve araç doluyken. bu da yakıtı etkiliyor ister istemez. ama ben sadece sehir içi kullanacagım dıorsanız alınabilir..yine de1.5 CRDİ veya 1.6 sizi daha tatmin edecektir.. fiyatta 1000-2000 lira ancak oynar..(ben bu aracı hiç kullanmadım. kullananlardan duyduklarımı söylüyorum.. bir kullanıcı sızi daha da aydınlatacaktır..) saygılar

3. hurricane_07

hurricane_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam aslına bakarsanız bı cok yerde duydum bu olayı 1.3 ler kasayı kaldırmazz performans dusuk olur gıbılerınden ama arac ztn ewın 2. aracı olacak ve cogunlukla annem kullanacak o yuzden cok onemsemedım 1.3 yada 1.6 olmasını hatta bazıları dıyor kı sehır ıcınde 1.6 daha az yakıyor dıye. ama sanırım bu aracı 1.3 u aldık gıbı bısey bakalım hayırlısı

4. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım bendede 2004 1,3 var 7 ay oldu alalı allaha şükür herhanği bir sorunla karşılaşmadım , ancak arkadaşında dediği gibi 1,3 mutlka diğerlerine göre cekiş biraz farklı olabilir ,ama yakıt konusuda bence gayet bana göre iyi şehir içi her aracın gibi fazla ama şehir dışı bakımlı bir arabasa 20 kuruşa kadar yakıyor fiyatına gelince benim araç 1,3 lerin fuul modeli bende 13600tl ye almıştım 72000 km idi

5. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    2004 model 1.3 sahibiyim...
    sıfır olarak aldık aracı 5.5 senedir kullanıyoruz.
    araçtan memnunuz ..başka sormak istedigin sorun varsa memnuniyetle cevaplarım..

saygılar.

6. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Alırsanız memnun kalacağınız bir araç...fiyat konusunda yorum yapmam pek doğru olmaz her ilde piyasa farklı olabilir ama kendimi örnek vereyim kıyaslamasını siz yapın...

6 ay önce aldım aracımı 2005 model 28.000 kmde hiç kusursuz sıfır gibi...kazası belası yoktu 13.900 TL... çok memnunum

eğer sizin alacağınız temiz bir araçsa kaçırmayın derim menun kalırsınız... Admire ' ler canavar gibi araba...

Düzenleyen : erkancakan82

7. hurricane_07

hurricane_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewet aracın sorunsuz oldugunu bı cok kısıden duymustum ınsh bızdede bı problem cıkmaz kullandıktan sonra basınızı bıraz agrıtırım sorularımla :) tesekkurler sımdıden

8. hurricane_07

hurricane_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewet araca baktırdık boyanan degısen lokal boya gram boya yok yanı temız kullanılmıs bayan kullanmıs ztn bırascık km fazla gıbı ama napalım buna da sukur

9. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    2004 model bir araç için 90 bin km. normaldir...

bizimki gibi 33 bin olması anormal olurdu :)

10. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun kazasız belasız...

11. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kliması var mı?

12. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    4senedir kullanıoruz sadece bakımdan bakıma gidiyoruz allaha sükür yüzümüzü hiç kara cıkarmadı.sehir içinde ortalama 9litre ve 10litre arasında yakıo sehir dısındada 5.8 değerini yakalamıstım bilgilendirme için yazdım bunları...km gayet normal bizimki 2006 ama 90.000de :)

13. hurricane_07

hurricane_07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

ewt arac klımalı

14. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eskıden bnde araba alırken deısenı var mı boyası var mı dıe ıncelerdım. ama aldıktan sonra anladımkı ıstda olupta arabanın bı yerıne bısey olmaması ımkansız. ıkı kez arabam parktayken surtturuldu. gerısını sız dusunun

15. mehmetoz

mehmetoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba bende 1 senedir 1.3 85hp kullanıyorum uzun yolada çıktım araba dolu iken yolda yaptım her hangi bir güç kaybı hissetmedim aksine araba dolu iken daha iyi yola gidiyor sonuçta 85 beygir gittiği yol asfalt daha ne olacakki........ memmun kalırsınız saygılar

16. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

gölge haklı.. arabaya sız gozunuz gıbı baksanız bıle bırılerı surtuyor dokunduruyor.. yabancı olması gerekmez.. bazen eşiniz bile yapabilio bunu https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif bence önemlı olan motoru. orda bı problem yoksa arac alınabılır.. boya mevzu cok onemlı olmamalı..

17. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aynı şirkette çalıştığım arkadaşımda 1.3 var bende ise 1.6 var ikimizde aynı değerde yakıyoruz o halde 1.3 almanın bir anlamı varmı iki moorun gücü ve kasa ağırlığı birbirini dengeliyor boşyere 1.3 almak yersiz tebi aradaki o 1000 ve 2000 liralık fiyat farkını düşünmiyecekseniz

18. cemalettin_34

cemalettin_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım bende 2005 Accent Admire 1.5 CRDI var. Köpek gibi gidiyor 210 vurdum banamısın demiyor. 2004 1.3 yerine 2005 1.5 CRDI almanı gönülden isterim. Araba fena kaçıyor. Annem kullanacak yazmışsın ama bir bas o araçla annene vermezin bir daha aracı..:)

19. viper37

viper37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Anlayamıyorum . Araçta boya olunca ne oluyor. Yok değişeni varmı yok boyananı varmı. Ne farkeder ki . Hele ki İstanbulda hava filtresi değişiminden daha fazla kaportada parça değişimi yapılıyor. Önemli olan yürür aksama etki eden kaza yapmamış olması(şaseyi etkileyebilecek).

20. viper37

viper37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hyundai Elmas 2. el yetkilisi Ali İhsan Beyle geçen hafta bir sohbetimizde bu konu açıldı. Kendisi araba bakmaya gelen kişilerin hemen bu soruyu sorduğunu anlattı. Değişen ve boyanan sorusunun en sonda sorulması gereken sorular olduğunu anlattı. Öyle şeyler duydum ki ; komple kaporta yapılmış arabayı bile mumla ararsınız.

Bu Sayfayı Paylaş