Hyundai i20 style+pan aracım var araç daha 1200 km de 1 hafta civarıdır motor gürültülü çalışmaya başladı öncelerde çok sessizdi sebebi rodajdan sonra yağa karışan metal kurumları olabilirmi
Bende aynı araca sahibim evet biraz gürültü var ama çok abartılcak degil dışardan çok mu belli oluyor gürültü eger öyleyse bir servise götür derim
1000 km den sonra roman bitiyor mu? Benim araç 900kmde ortaya 6.5 yakıyor normal mi acaba sizin araçların yakıtı nasil
kardes sesinde anormal durum yoksa normal i20 ses yalitimi konusunda inanilmaz yatirim yapilmis bir arac benim aracimda 1200 km de calistigini dahi duymuyosun disardan gelen seside hicte fazla degil
Daha düşer rodaj 1000 km deniyor ama hala daha biraz alışması lazım yanma odan biraz kurum yapsın sonra yakıt düşer daha
İşte bu çok can sıkıcı bir durum. 50-60 bin km de bir araç olsa hadi anlarım da, 1200 km de ve sıfır bir aracın motor kulağının gevşememesi lazım. Ne bileyim garip bir durum. Neyse ki daha fazla km yapmadan hallolmuş.
Valla benim sehir ici su anda 8 yakiyor gerci cok kisa mesafe kullaniyorum 1km git stop et 5 saat sonra 1 km yeniden gel motor isinamadan gidip stop edip birakiyorum biraz ondan sanirim ama yine de bir dizel icin su anda cok gibi :/ arac 3300 km de LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi