Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

120 km/h dan sonra gıcırtı sesi geliyor

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda dr_dree tarafından 12 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. dr_dree

dr_dree Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam bende i30 prime crdi 115 ps 2000 km de araç var....araçın 120 km den sonra ön tarafından karyola gıvırtısına benzer ses geliyor..servise götürdüm test sürüşüne bile çıktık nerden geldiğini bulamadı fakat önemli birşey yok ön takımda dedier geniş bir zamanda getirirseniz birde kaportacı ile bakalım dediler rüzgardan kaynaklanıyor olabilir dediler (ses rüzgar sesine benzemiyor.mermerin üzerinden karyola çekme sesi gibi)...sizdede böyle birşey oldumu aracımı çok seviyordum bu ses soğuttu beni sürüş zevkim filan kalmadı lütfen yardım

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. dr_dree

dr_dree Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sürekli ve ara ara bazen geçiyor bazen başlıyor 120 km den sonra başlıyor

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Devirle alakalı olsa pompa v.s. motor ekipmalarında sorun olabilirdi ama hızla alakalı bir durum ve aracın yürüyen aksamı bir numaralı kontrol edilmesi gereken nokta. Sürtme sesi ise balatalarla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Geri geri 10 mt kadar gidin ve ani frenle durun, sonra hiç frene basmadan 120km hıza çıkın, eğer ses gelmezse balatalarda problem var. Selamlar.

5. yalnızefe

yalnızefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçenlerde ikinci el bakmak için bayiye gitmiştim.orada tanıdık satış elemanı var.müşterisi olduğundan onu beklerken sıfır araçlara baktım. i 20 koymuşlar teşhir için.güzel araba filan diyodum yanımda arkadaşta vardı.oda ne aracın arka kapısı kapanmıyor.kapıyı itince birinci damak tutuyor iyicene itince kapı kapnıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifvalla onu ve sizinki gibi 2009 araçlarda bunları duyunca bende şöyle bir kanaat oluştu hyundai araç yetiştirtirmekte zorlandı.siparişler birikti.tabiri cayizse alel acele araçlar yapıldı gibime geliyor.bu ve bunalara benzer problemler bence bu nedenle.zamanlada bunlar artar diye düşünüyorum.tabi bunlar şahsi kanaatim.

6. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İyigeceler.
    Sesin ön takımdan gelmesi ihtimali var. Ancak kontrol edilmeli. Aracı kriko ile ön tekerlerden birisinikaldırdıktan sonra 5. viteste (dikkatli ve mümkünse servis kontrolünde olmalı) istediğiniz hıza çıkarak sesin varlığını kontrol edin. Ayrıca sesin nereden geldiğini de daha kolay tespit edebilirsiniz. Ses u şekilde gelmiyorsa, geriye fitiller ve ön takım kontrolü kalır.

7. dr_dree

dr_dree Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş servisteki usta baktık yürür takımda birşey yok dedi..ama servise tekrar götüreceğim...zaten servis cittiyeti ve alakası bir facia...neyse yinede aldığıma pişman değildim ama sorun motordan ise o zaman hyundai aldığıma pişman olacam birdahada bulaşmam golf ten drekten dönüp almıştım..hala keşke demiyorum......

8. dr_dree

dr_dree Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne yapayım servis mi değiştireyim şimdi

Bu Sayfayı Paylaş