Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1000 Km Git Gel Yol Hatiralari

'Sohbet' forumunda Under Ground tarafından 9 Mart 2020 tarihinde açılan konu

1. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    1- Giderken benzini B.... den aldım. O kadar tüketim ortalamasini düşüreceğim diye uğraşmama rağmen 5.3 lt de kaldık.
    Gelirken O.... den benzin aldım. Arabanın içi ve bagajı hayvan gibi ağzına kadar dolu . Memleketten kayinvalideyi de aldım. Ortalama 120 km daha fazla yüküm var . Arabanın arkası oturdu . 4.7 lt ortalama ile yolu bitirdim . Vay anasını dedim adamlar benzin değil abı hayat satıyor. Bir daha B.... nin önünden geçeni öpsünler ( Reklamdan uzak durduğumuz icin isimler sansürlü )
    2- Jandarmadan polisten çevirmeden illallah geldi . Bir tane de çok uzaktan ters duran jandarma otobüsü gördüm. Ulan dedim bu radar herhalde . Hemen yavaşladım. Yanından geçerken baktim tepesinde uçaksavar gibi bir zıkkım. Ne ayaktir anlamadım.
    3- Her tarafta burda radar var tabelası olmasına rağmen ekibin ne izi ne tozu var . Milleti keriz yerine koyuyorlar . Zaten şu lambalı karton polis arabalari tam bomba . Bir yerdede burada 24 saat radar kontrolü var yazıyor. O nasıl iş onuda anlamadım.
    4- Sakarya hendek arasında mola verdiğim H... dinleme tesisleri lokantasında yemeğin üstüne bizden ikram olsun diye bir porsiyon kabak tatlısı bir porsiyon kemal paşa tatlısı verdiler . Vay anasını dedim . Ne esnaflar varmış.
    5- Otoyolda üçüncü seride çıkıp sollama yapan dana kamyoncular gördüm. Adamlara korna basıp ikaz ettim . Hanim sakin ol kavga edeceksin heriflerle başına is açacaksın dedi . Ya sabır dedim .

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erenuzel41 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. ozgutozkan

ozgutozkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,790
    Ad Soyad:
    Özgür ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Gittiğiniz yerin rakımı da önemli misal izmirden Erzuruma giderken araç daha çok yakar.

Under Ground bunu beğendi.
  3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    B... stratejik olarak sanki özellikle uzun yol aralarına istasyon açıyor, sattığı yakıtı verimli zannettirmek için olabilir mi? :) bende ne zaman B... den benzin alsam düşük ortalamaları yakalıyorum:) ama civic in direk enjeksiyon benzinli motorda motor sesi çatırtısı bazen çoğalıyor, dün Şel den vipavır aldım enjektör çatırtısı yapmadı fuil seyv ve bazı yakıtlar ses yapıyor. atmosferik hyundai motorunuzu sevin:) gazyağı koysanız götürür.

önümüzde giden araçtan yol istemek için gündüz korna ile geceleri selektör yakarak ikaz etmek bu kuralın doğrusu imiş:) eğer altınızda minimum bir 500SL C63amg yada Bmw 520 var ise ne selektör ne korna ikisine de gerek yok:) kaçar o öndeki.

Uzun yola çıkarken android telefonun navigasyonunu maps uygulamasından ve konum bilgisini açarsanız gittiğiniz yerler için anket soruları gelir iyi kötü oraya bir yıldız beş yıldız verirsiniz google tarafından bir süre sonra yerel rehber olabilirsiniz. Google ileri safhalarda bu şekilde belkide maddi açıdan gelir sağlayabilecek birşeyler sunabilir:) faysbuk tan isdağram dan iyidir.

<<bülent>> ve Under Ground bunu beğendi.
  4. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Aslında daha düşük bir ortalama da çıkartırdım belki . Bolu dağını çıkarken eski kasa bir i20 @Asel & Kaan Efe solladım. Sahibi hırs yaptı arkamdan geldi beni solladı. Ana baktim birde bayan şoför. Hiç altta kalırmıyım. O bas ben bas rampa yukarı. Tekrar solladım. En son aynada kayboldu . Tabi benzini de içtik o ara .

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

<<bülent>> ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,095
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)

Tapatalk kullanarak Nokia 3310 aracılığıyla gönderildi

Under Ground bunu beğendi.