merhabalar arkdaşlar organizede işe başladım malesefki benim evime servis yok hatta o bölgeye giden dolmuş otobüs dahi yok tek ulaşımım araç era'bamız var ancak illahaki evdekilere lazım olucak bu yüzden belirtiğim fiyatlar arasında bir araba arıyorum az yaksın yeterli benim için maaşımı lgp ye yatırmak istemiyorum :9 önerebiliceğiniz bir araç varmı 206 olarak kafamda var ama yakıt tüketimlerini bilmiyorum
o fiyatlarla peugeot'a yaklaşmayın derim... 10-15 bin bandında alacağım yegane araç, japon-kore araçları olurdu sanırım... ( sağlamlık faktöründen ötürü )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sorunsuz-honda-222291148/detay bu nasıldır sizce otomatik vites
o fiyat aralığını azcık aşarsanız hyundai getz , nissan micra gibi tavsiyem olur, skoda fabia, pejo 206 (en düşük ihtimal) olabilir...
Vay be araba piyasası nasıl arttı. Geçen hafta arkadaşım 1.3 admiresini 22ye satınca çok oldum. Bir kaç sene önce başka bir arkadaşa aynı arabayı 14e almıştık. Çok bilgim yok ama lada samara nasıl bir tercih olur. Kmsi düşük temiz bulanabilir.