Arkadaşlar aracım dizel aylardır kullanıyorum hiçbir sorunum yoktu ta ki bugüne kadar bi anda oldu. 1. Ve 2. Vitesi alt devirlerde sanki benzin bitermiş gibi aşırı silkeleme oluyor ama üst devire çıkınca geçiyor 3. 4. 5. Viteste olmuyor neyse hemen ustaya gittim enjektörlere açıp bakmamız gerekir dedi bu neden olabilir başına gelen var mı alt devirlerde araçta öyle böyle silkeleme olmuyor çok fazla ve bi anda olmaya başladı.
Bence siz ustanızı değiştirin. Yoksa enjektör değişimine kadar gidersiniz, direksiyon kutusu gibi olmasın, bu gibi arızalar da genellikle tamir işlemi ne gitmeden önce mazot aldığınız yeri değiştirip bir depo ile enjektör temizleyici katkı deneniyor
Debriyaj sensörü nü forumda çok gördüm ondan olabilir sanırım enjektörler tıkansa üst devirlerde de sorun olması gerekmez miydi hem performansta bir gram eksilme yok
Servise gidin bilgisayara bağlanınca ne olduğu görünür. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun çözüldü arkadaşlar debriyaj switch i on pozisyonunda takılı kalmış bilgisayarda hata verdi elektrikçi halletti 50 TL ye
Merhaba arkadaşlar konuyu uzun süre sonra hortlatıyorum. Benim aracımda da benzer durum söz konusu 1.2 MPİ i20 arac yoğun trafik sonrası birinci vitese geçiste silkelenme yapıyor. Bujiler değişti fakat durum aynı yardımcı olabilecek olan varmı?