Arkadaşlar merhaba. 2011 model 1.5 vgt manuel getz aracımda 1. ve özellikle 2. viteste ortalama 1500-2000 devir arasında düşük hızda giderken gaz pedalına hafifçe basıp saldığımda arabada sanki stop edermiş gibi ileri geri şiddetli bir sarsıntı oluyor. Beni neredeyse sürücü koltuğundan aşağıya atacak. Şehir için trafikte giderken resmen işkenceye dönüşüyor. Araç 120binde forumda debriyaj sivicinden olabileceği yazılmış sanırım düşük bir maaliyetle sorun çözülmüş. Acaba baskı balatadan da olabilir mi. Çünkü gaz verirken 1500 2500 devir arasında sanırım araç kaçırma yapıyor devir saati yükselirken araç sonradan hızlanıyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Demekki bu tüm markalarda aynı sorunu yaratıyor. Benim Opeldede aynı mesele var. Arıza kaydına bakınca" Clutch Switch " yazıyor. Baktım müşüre içine basık kalmış. Yarın değiştirecem bakalım
Beylikdüzü erdemirler servitse parçayı 37 liraya aldım. Servis bir hafta sonraya randevu verdiği için başka bir oto elektronikçide 50 liraya taktırdım tüm arıza kayıtlarını da sildirdim düzeldi şimdi