Slm arkadaslar araniza yeni katildim.Sorunum 1.8elentra otomatik vites D konumunda iken 4egecmiyor hemen bosa atiyor vites kolu hala D konumunda iken o/d tusu acikken bosa atmiyor ama modda zaten 4 e gecmiyor ozelligi oyle imis diye duydum bu probleme benzer konular okudum ama sonucu kimseden duymadim sanjiman.yagi degisti ayni sorun devam ediyor 1 senedir bu sekil o/d tusunda kullaniliyor icimden birses kucuk bir problemmis gibi geliyor konuyla ilgili basina gelen arkadaslardan onerilerini bekliyorum saygilarimla tskler.
Arac yalovada Kamil ustaya biraktim sanjumanile ilgili problemi varmis acip kontrolleri yapilacak sonucu paylasirim.
Arkadaslar bir konuda anlaşalım derim şanzım gercekten hassas bir konu işin gercek ehli ve servisi yapmalıdır ne olursa olsun ne sorun olursa olsun umarım ehline vermişsinizdir aracınızı gecmıs olsun selamlar hosgeldiniz
@Remzan Aracınız 4. viteste şanzımanı kilitliyor. Zaten olması gereken budur. Bu bir sorun değildir. Şu an şanzımanınız tam layıkıyla çalışıyor. Geçmiş olsun, sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle.