Arkadaşlar aracım 300.000'e yaklaştı.Geçen yıla kadar 5w-30 kullandım. Ustanın ısrarı üzerine motul 10w-40 kullanıyorum. Ancak araç çalıştıktan birkaç dakika boyunca lifter sesi geliyor. Daha önce 5w-30'da böyle ses yoktu. Acaba motul 5w-40 geçsem ses düzelir mi? Arabada yag kaçağı eksiltme vs.yok 10w-40 ile. 5w-30'da 10.000 km'de 1 litre ancak eksilme oluyordu. Yag değişim periyoduna kadar 1 litre eksilme çok önemli değil. Servisten mobis yag filtresi aldım. Bazı yerlerde filtre ile alakalı denmiş. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bende yağ eksiltme ve lifler sesi vardı. Hem de ne ses. Pavyon şıkırtısı gibi. Liqui moly aldım lifter katkısı aldım hiç fayda etmedi .Sonra külbütör kapağını değiştirdim. Şimdi yağ eksiltme ve lifler sesi kesildi. Motor soğuk sıcak fsrketmez marşı vurdun mu sessizce çalışıyor
Hatayı 10W-40 koyarak baştan yapmışsınız, durduk yere neden böyle bir işlem yapılmasına izin verdiniz ki? İlk bakımda tekrardan Engine Flush ile birlikte 5W-30'a dönün, lifterlar zarar görmediyse sorun büyük oranla düzelecektir. Mesnetsiz bilgilere itibar etmeyin, iki bakım arası yağ full'den minimum'a inmiyorsa herhangi bir viskozite değişikliği yapmaya gerek yoktur, yağ tüketimi zamanla artarsa da kalın olarak denenebilecek yağ 10-40 değil 5-40 olmalıdır.
10w40 5w30 dan sonra yüksek viskoziteli olduğu için lifter deliklerinden geçerek yağı doldurması daha zorlaşıyor.5w30 yağınızdan devam edin.Olmazsa en fazla 5w40.Daha kalın yağlar araca eziyet..
Molygen liqymoly tavsiyemdir. 10w40 buranın hava şartları için kalın oluyor. 50 °C kullanmıyorsan gereksiz.
Külbüratör kapağı değişince tüm sesler gitti ? Dolu olarak mı değiştiniz ? Subaplar , lifterlar falan ?
Şöyle ki 500 km de 1 lt eksiltiyordu. Her sabah marşta lifler sesi kesilsin diye 5 dk bekliyordum. İlk olay pcv valfini değiştirdim ki ufak bir iyileşme gördüm ama yetersiz di sonra araştırmalarım külbütör kaynaklı olabileceğiydi. Orjinal bi tane buldum. Taktım ve Hiç ses yok. Motor sarsıntısı bile gitti. Zaten buradan emme hattına bu külbütör çok yağ çektiğini gördüm bu da ilk marşta boğulma yokuşta da tekleme yapıyordu. 1 külbütör ile 5 semptom birden gitti. ( ilk marşta zorlanma, duman atma, yağ eksiltme , sarsıntı ve ateşleme hatası, uzun yol rampada tekleme , karışım hatası ile motor lambası hepsi gitti). Kapak havalandırma basıncını dengeleyemediği için lifterlere yağ geç çıkıyordu. Şimdi her şey yolunda. Arabam 272000 km de 10 bim km öncesi subayları değiştirmiştim. Lifterleri değiştirmedim
Evet kapak içi hava sirkülasyonu çok önemli . Bu kapak nasıl böyle bozuldu ? Contadan bir yerden kaçak olmasın ? 500 km de 1 litre çok ciddiymiş . Sen bu işlemi yapmasan komple motor yaparlardı Benim araçta yağ ekleyerek devam ediyoruz. Yazın daha çok eksiltme yapıyor. 228 binde 1.4 motor araç
Benden öncekiler gözü gibi bakmış olsa ben sorun yaşamazdım. Her şeyi orjinal takıyorum. Lifter sesin motor sıcakken devam ediyorsa örneğin uzun yoldasın gaza bastıkça ötüyorsa sibop takılı kalıyor olabilir ve bu zamanla yolda bırakır. Siboplar LPG ye bağlı olarak boyları uzayabiliyor buna ilaveten sente de kaçtıysa hem yağ yaktırıyor hem de karışımı bozuyor tekliyor vs vs sorunlar sorunlar...
Ben 1.6 admirede motülün x-cess 5w40 Gen2 serisini kullanıyorum.Motor gayet sessiz,sadece fısıldıyor.Daha az önce muayeneden geldim.Görevli çalıştır dedi arabayı,dedim zaten çalışıyor Ayrıca gaz tepkileri mükemmel.Shell,mobil yağları denemiş biri olarak bu farkı yazıyorum.Ama ince bir yağdır.Yağ eksiltmen yoksa tavsiye ederim kesinlikle...
https://youtube.com/shorts/DE8TlQQ2B_Y?si=7KKmyetZwr2QCj20 @MAERKEK arka planda çiki çiki diye bir ses geliyor bu lifter sesi mi yoksa kayışların ordan mi geliyor.
Lpg enjektörü devreye girince kendini belli ediyor. Benzin enjektörünü kastettiysen bilemem olabilir.