Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.6 coupe ile 1.6 fx coupe arasında bi fark var mı

'Coupe FX Forum - Club' forumunda sinan1299 tarafından 4 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. sinan1299

sinan1299 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.1.6 coupe ile 1.6 fx coupe arasında bi fark varmı? 2006 veya 2007 model alıcam ama bu araba konusunda yeterince bilgim yok..özellikleri kabaca da olsa anladım ama modeller arasındaki farkları tam çözemedim..bu konuda da siz yardımcı olursanız çok sevinirim..
    herkese hayırlı sürüşler..

2. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım sitemizde bildiğim kadarı ile coupe kullanıcısı yok denecek kadar az ve olan da çok nadir uğruyor ama ben de pek bilmeme yine de bildiğim kadarı ile söyliyeyim Fx ibaresi sanırım 2006 dan sonra eklendi bunun anlamını bilmiyorum ve 2007 ile 2006 nın motor olarak farkı yok kasa olarakta aynı ama ekstrası var mı bilmiyorum ve bence o aracın tipi yeter kalite mi kalite karizması var mı var fx e o kadar da takılma derim ve alırsan 1.6 115 hp liklerden almanı öneririm.

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Makyajsız Coupe Fx modellerinde motor vs aynı. Sadece 2004-05 ile 2006 modeller arasında jant, farların yanlarındaki sarı kısım vs gibi küçük farklıllıklar mevcut onun dışında her biçimiyle aynıdır...

1.6 cc Coupe modellerinde Yani güncel kasasına sadık kalınmışlardaki motorlar 105 hp dir 115 hp olanı yoktu bildiğim kadarıyla en azından ülkemizde...

4. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İnternetten baktım vardı 115 hpolursa iyi yoksa 105 te olur alt tarafı 10hp değil mi.

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Coupe Modellerinde 115 hp var ancak Coupe FX modellerinin hepsinde 1.6 motorları 105 hp. Yani şu anki ve makyajsız kasalarının hepsi Dohc motorlu ama daha önce kasaları 115 hp.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet bunu biliyorum zaten arkadaşta 2.el bakıyor diye 115 lik dedim ama olmasa da olur o aracın yolda duruşu yeter arkasından sadece seyretmek için yolumu değiştirdiğim bir araççok farklı bir tipi var bu arada alacak arkadaş acaba ne yaptı?

Bu Sayfayı Paylaş