Arkadaşlar yani araç aldım admire 2006 ve 1600 motor.. atiker marka kit takılı..şehir içi ve şehir dışı lpg ve benzin yakma oranları ortalama nedir?
forumda taam istediğimi bulamadım.. Arkadaşlar 1.6 admireme 58 liralık tüp ve 52 liralık benzin aldım şehir içi tam tamına 375 km yaptım tüp bitti.. benzinde sadece ilk çalıştığında çalıştırdım.. sizce bu kadar yakması normal mi?
cevaplar için tşk arkadaşlar.. burda tüp fiyatı 1.78 lira... ben en az 450 km yapr dedim ama.. olmadı.. normal ise no prroblem...
ARKDAŞIM BENDE DE VAR AYNISINDAN. BEN ŞEHİRLER ARASI YOLDA 90-100 KM HIZ İLE LPG LİTRE FİYATI 1.930 İKEN KİLOMETREDE 135 KURUŞ YAKIYOR. YANİ 1 LİTRE İLE 14 KM GİDİYORUM. AMA BUNA KİMSE İNANMIYOR. BU ORANLAR ARABANIN DÜZENİNE VE ARABAYI KULLANANA DA BAĞLI.
Ben daha dün doldurdum depoyu 1,75 ten 16 kurus yaktı sizin hesabınız 15,5 kurus güzel rakam fakat aracı yormadan kullanmıs olmanız lazım ha bu arada havalarda soğudu yol bilgisayarı 7 gösterirken şimdi 8,7 gösteriyo bu da var
pardon şimdi düzgün hesapladım 15,6 kurus yakmıs ki ben hic sakin kullanmadım sinirlendim yolda mobeseyi gören fireni köklüyor arkadan tepesine cıkacan görecek mobeseyi Düzenleyen : SoysaL06
Siz ne diyorsunuz arkadaşlar. Ben 50 tl benzin ile (admire 1,6 - 2005) 100 km ancak gidiyorum şile'de. her yer rampa ama olsun. kısmetse haftaya atiker taktırıyorum. 25 kr. bile razıyım...