Yarın pazarda 1,6 admire bakacağım ancak internette fiyatlar sisirilmis gibi geldi ben 160bin Km yi geçmemiş boya olabilir en düşük 2005 model ariyorum fiyatı kaça kadar normal?
Valla arkadas piyasa inanilmaz artti 160bin km 2004 boyali araca 19 istiyorlar..bende var 2004 otomatik lpgli orjinal 95 binkm de satmayi dusunuyorum fiyatlar oyle sisikki kactan koycam fiyat belirleyemedim kafamda ya.. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim dayimda 2002 var aldigi fiyatla satacagi fiyat ayni boya yok lpg yok km cok degil sadece motor dusuk biraz butun arabalar pahalilasti HTC One cihazımdan gönderildi
Boya olayına takılıp kalmayın.Bakın ben aracımı 7 sene önce aldığımda iki parça lokal boya olduğunu bildiğim halde aldım.Yada söyle diyelim,Boyasız ama bakımsız bir araçmı yoksa boyalı ama tüm bakımları nizami yapılmıs,km si düsük,lpg hiç montaj yapılmamıs bir araçmı alırsınız ? Ben tüm samimiyetimle konusuyorum su an satmayıda kesinlikle düsünmüyorum ama 1.6 Admire dolusu kesinlikle 18 den asağıya verilmez.Tabi orjinal,km si düsük hırpalanmamıs olmak kaydıyla.
Valla benim araca 91binde lpg yi kndim taktrdim temizlik boyasi var bide sag on far degisik..19 dan koydum sahibindene beni hic pisman etmedi adana kayseri istanbul gidip geldim tik demedi dolu 4 kisi ve bagaj dolu aracimla cok rahat 170 i gordu ki pek sarsmada olmadi yakit desen makul duzeyde iyi arac ya hyundai ye teneke diyenleri hic anlamiyorum.. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi