http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-1-6-16v-admire-sirali-lpg-yeni-takildi-43826440/detay <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center>Aracın ilan linki budur detayların hepsini yazdım arzu eden inceleyebilir/irtibata geçebilir. <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center> <DIV align=center>Arkadaslar benim arabayı biliyorsunuz satılık olan gridir bilginize Düzenleyen : SoysaL06
evet abi yeni aldık takıldığın bir yer mi var aydınlatayım niye satıyorsunuz diyorsan amaç kar değil kaza yapan arkadasın arabası eradan indi admire bindi tekrar era istiyor normal
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN.hatırladığım kadarıyla bu admirenin plakası 06av.... idi sincan plakası takmışsınız,Plakayı değiştirme Zorunluluğu kalktı diye biliyorum aslında ankara plaka dursaydı daha iyi olurdu satış açısından
anlaşamadık arkadaşla yinede aklınızda bulunsun 15.500 civarı elinize düşerse haber verirseniz sevinirim Düzenleyen : aaydoogduu