Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.6 abs team amortisör sorunu

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda 08YA939 tarafından 30 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. 08YA939

08YA939 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar ya benim araba da amortisör problemi var durmadan patlıyorum kullanmın dan kaynaklanmıyormuş servis öyle dedi 2. değişimim başka bu sorunu yaşayan varmı bide göğüsten çıtırtılar.

2. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    benim bildiğim bütün servis her arızaya kullanıcı hatası diyor bir kez olsun üretim hatası dediğini ben duymadım.

3. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbu gerçek işte.kullanıcı hatası diyerek garantiye giren çoğu parçaları bile değiştirmiyolar ceplerinden çıkıyormuş gibi servis onlarınmış gibi.

4. 08YA939

08YA939 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bilmiyorum bana öyle dediler ve garantiden değiştiler ama ben gene aynı sorunu yaşıyorum bilmiyorum satacam bunu sırf bunun yüzünden bide ön göğüsten gelen ses beni gıcık ediyor bulamadım nereden geldiğini

5. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Hyundai bu Era araçlarda süspansiyon olayını çözmedikçe sinir hastası edecek kullanıcıları. Sıfır aracın 15.000 de4 amortisörü birden patladı. Şanslıyımki servis hiç ses etmeden değiştirdi.Fakat bendede yine ses yapıyor. Ön göğüstengelen çıtırtıya artık alıştım çözümü yok. Başım ağrımasın diye sıfır araç aldım ama sinir hastası oldum bende.Verdikleri 5 yıl dandik garanti bu işte. Böyle garantiyi bende veririm... Şu süspansiyonu doğru düzgün adam gibi yapsalar dört dörtlük bir araç olacak ama gelde anlat.

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    göğüsün sağından geliyor. büyük ihtimal sağdaki havalandırmanın geçtiği yuvada problem var. torpido kapağını iyice açtım mandalını çıkarıp kafamı sokup baktım. göğsün sağındaki havalandırma içte başka bir borunun içine giriyor ve girdiği yerde köpük gibi gri sünger var. altta görünüyor üstte görünmüyor. biraz öne gelmiş ve plastik değmesi olabilir. bir gittiğimde söyliyeceğim bakalım orayı söktürüp yerine yeniden otutturacağım. sanki birazda sağ kapıdan gelen ses var gibi ama tam emin değilim. yazın bir köy yolundaki taşlı yoldan gittikten sonra başladı sesler. asfaltta ama tamamen kesiliyor tırtıklı yolda yapıyor
    Düzenleyen : mdx78

Bu Sayfayı Paylaş